Süper Bir Oyun Sırf korsan daha fazla diyerekten pc için çıkarmıyorlar eğer böyle bir durum söz konusu olsaydı her oyun için GTA 4 yada COD 6 Gibi oyunlar asla pc'ye çıkmazdı. Peki ya oyunu pc için orjinal alıcak parası olanlar ama ps3 alıcak parası olmayanlar hiç düşünmüyorlar bizleri :):(
quote:
Orijinalden alıntı: balcs
Süper Bir Oyun Sırf korsan daha fazla diyerekten pc için çıkarmıyorlar eğer böyle bir durum söz konusu olsaydı her oyun için GTA 4 yada COD 6 Gibi oyunlar asla pc'ye çıkmazdı. Peki ya oyunu pc için orjinal alıcak parası olanlar ama ps3 alıcak parası olmayanlar hiç düşünmüyorlar bizleri :):(
Santa Monica Sony'nin stüdyosudur. Bu oyunun başka bir platforma çıkma ihtimali yok.
gow 3 te oyunmu en ıyı oyun lord of shadows
inceleme için teşekkürler
üyeliğimin ilk mesajı tabiki god of war 3 için olsun istedim kendisi için ps3 ve 120 full hd led tv aldım sahane bişey tek vaz geçemediğim oyun
sadece ps3 için çıkmasına rağmen bomba etkisi yarattı. millete ps3 aldırdı.
oynadığım en iyi oyun.
athana'ya acıyom vallalaha
PS2'ye çıkmıycak, soranlar olmuş
grafikler 10 hakediyordu erdinç abi oyunun bitirdim her moda oyun king yaa
ben bu oyunu bitirmiştim. sonu çok zordu,
pc ye cıkmadıkı melet
bu oyun gerçekten harika mitology ile ilqili bende onun hakkında çok şey biliyorum bu bana ve oyuna daha çok hava katacak :D
god of war 4 te kratos un kızı war onla savaş caz
adam yapmış yaaaaa ........ helal valla sony e
bu oyun için ps3 aldım ve harcadıgım paranın son kurusuna kadar degdı :))
hastayım bu oyuna arkadaşlar.sırf bu oyun için ps3 alabilirim.
god of war 1 i 6 kere , 2 yi 9 kere bitirdim , bunu bitirmeyide sabırsızlıkla bekliyorum çok müthiş bu oyun için ps 3 de alınır başkasıda .... bu oyun içi alıcam ps3 ü de
Yeni bitirdim sonu acayip ya kesinlikle alınıp oynanmalı bu oyun !
bu oyunun üstüne oyun görmedim.
ne kadar güzel oyun çıkarsa çıksın bayıla bayıla oynuyoruz ama arkadaşın biri çıkıp "god of war'dan güzel mi?" diyince orda kalıyorum.