arkadaşlar Extra vdeoları için God of war alsammı orjinal?yoksa bekleyip god of war 2 nin orjinalini mi alsam ama o pahalı mıdır?gow 1 kaç paradır orj ?
45 ytl plantium edition olarak bulunuyordu diye hatırlıyorum. Sırf ekstra videoları için alma bence, god of war 2 çıktığında orijinalini alırsın o kadar çok seviyorsan. 70 ytl den fazla olacağını sanmıyorum GOW2'nin.
rxtraları çok uzun diyolar?sende var mı ya da bi kimsede var mı takas yaparız uygun söylerse alırım da.lütfeeen
quote:
Orjinalden alıntı: 3fruz
45 ytl plantium edition olarak bulunuyordu diye hatırlıyorum. Sırf ekstra videoları için alma bence, god of war 2 çıktığında orijinalini alırsın o kadar çok seviyorsan. 70 ytl den fazla olacağını sanmıyorum GOW2'nin.
Yok hocam bende. Gittigidiyor.com a bir bak istersen.
Takasa giden olabilir belki elinde GOW ile eşdeğer oyun varsa, şansını dene derim.
Aslında ekstra vidyolara dısında oyunu komple etkılıyor kopya oyun. Cunku oyun dual layer dvd lere yazılmıs.Mesela ben bunu bılmeden aldım ve oyunun bıtmesıne yarım saatten falan az kalmısken (tam cozum baktım bırazda sonlarındaydım ) oyun takıldı ve orayı hıc gecemedım. Sonra bunu arastırdım ve turkıyedekı bağzı kopyaların dual layer olmadıkları ve bu nedenle oyunun bır kısmının bulunmadıgını ogrendım.Bitiremedım oyunu bu sebeple
yaw bende birçok oyun var takas olur ya da uygun bi fiyat söylesin birisi o da olur hiç farketmez.
Bence al orjinal baya da uygun fiyata veriyorlar orjinalini.. Ben de kopya aldım önce sonra o kadar saat oynadıktan sonra pandora's temple'da takıldı mecbur orjinal aldım ama hiç pişman olmadım
orjinal olması şart değil aslında bana çift katman lazım o ne kadardır ya?sadece ve sadece extraları için istiyorum..takas yaparız alırm daaa
bence bazı oyunları orjinal almak gerekli. Her ne kadar evdekilerin hoşuna gitmese de , bu oyunu gidip orjinal aldım. ve içim cızlamadı. hem de onceden kopyasının %80 ini filan tamamlamıstım. tabi gene de para lazım yılda bir oyun almak için bile o farklı bir mesele.
piyasada calısan gow biraz zor bulursun.seri bozuk.ben 26 cı dvd de anca bitirebildim. istersen sana gonderebilirim.kargo ücretini karsılarsın sadece.
nasıl yani çift katman mı?? extralar varsa süper olkur dostummm
quote:
Orjinalden alıntı: peroman
piyasada calısan gow biraz zor bulursun.seri bozuk.ben 26 cı dvd de anca bitirebildim. istersen sana gonderebilirim.kargo ücretini karsılarsın sadece.
hyr çif deil malesef. sony ve tiglon serisinin tamamı bozuk diye biliyorum.zonguldak ta calısan oyun bulamadım ist dan getirttim. oynucak olan varsa calısanı arıyıp vaktini oldurmesin diye soledim. hayrına 3-4 kişiye gonderebilirim
ya bende çalışanı var oyunu da bitirdim ama extralarını izleyemedimmm
Gittigidiyor.com a Bak Dostum aradıgın Orda war dıye bılıyorum.
ben 0 38 e almıştım. bence almaya değer arkadşım. Arşivlik bir oyun. ben sıkılmadım oynamaktan :)
arkadaşlar oyunun orjinalinde herşey çalışlıyo extralar filan.. ve arkdaşıma tavsiye ederim al ve arşive koy eğer yapıyosan tabi benim 100e yaklaştı ps2 oyunları...
bende bi ara alıcaktım orj.29 ytl idi fiyat. yanlıs olmasın forumda gormustum
Teknosa da bi ara 10 YTL ye dustu hemen aldım ama sımdı bılmıorum kaldı mı yada devam edıo mu bi fikrim yok..
oha 10 ytl imkansız
quote:
Orjinalden alıntı: webster21
Teknosa da bi ara 10 YTL ye dustu hemen aldım ama sımdı bılmıorum kaldı mı yada devam edıo mu bi fikrim yok..