Şimdi Ara

God of War | Remake | ANA KONU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
3
Favori
2.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aralık'ta açıklayıp Mart'ta çıkarırlarsa %99 remaster olur.

Atreus stand alone + remaster olacak gibi. Atreus oyunu Ps5'e özel olur belki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Kesinlikle doğru değil! Hiçbir şey bilmediğiniz bir şey hakkında şaka yapamazsınız. Yakın gelecekte duyurular yapacağım, bunların hiçbirinin SEVGİLİ God of War'ımız hakkında olmayacağını garanti edebilirim. Herkes gibi ben de güncellemeleri bekliyorum."

• Yeni bir oyun geleceğini sanmıyorum benim muhtemelen remaster olacak ilk 3 oyun.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dark Saga kullanıcısına yanıt

Remasterları var zaten olursa remake olur.

• 70-80 gün sonra 20. yıl dönümü. Hala ses seda olmaması garip. Bir aksilik oldu planlar iptal gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moral Veren Adam kullanıcısına yanıt

Hermen Hulst geçmişteki IP'leri tekrardan canlandırmak istiyormuş. Bugün yapılan röportajda buna göz kırpmış olabilir hocam. Bakalım elbet duyurusu yakındır. :)

• A r c h A n g e L. kullanıcısına yanıt
    Resident Evil gibi sıfırdan remake yapsalar baya iyi olurdu hocam bakalım ne çıkacak.

• İyice can sıkıcı olmaya başladı playstation stüdyolarının ketumluğu.

Nd in yaptigi remakeye ??? Bakarsan santanin da yapcagi renakenin neye benzeyecegini kestirebilirsin aslında.

Bu arada blue point ne iş yapar Allah aşkına. şimdiye 3 oyunun da remakesini yapmış olmaları lazımdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kasatka -- 29 Aralık 2024; 1:23:11 >
  • Kasatka kullanıcısına yanıt
    Remake yapmadı ki hocam ND. Keşke Jak and Dexter remake yapsalardı ama yeni IP yaptı onlar.

God of War baya sevildi, unutulmuş bir oyun olsaydı %100 remake gelirdi Yunan serisine. Ama şuan yeni dinamikler ve hikaye kabul gördüğü için remake şansını baya az görüyorum

last of us remake ne peki ? nd bunu remake olarak adlandiriyor.

• Kasatka kullanıcısına yanıt
    Doğru onu Ps5'e remake yapmışlardı. O kadar çok remastered remake yaptılar ki onu aklıma bile gelmedi.

• Az önce Ragnarok u bitirdim. Malesef büyük hayal kırıklığı. Umarım 2 ve 3. oyunu remake yaparlar. Özellikle 3. zaten efsaneler efsanesi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Bakalım hocam büyük potansiyeli olan bir şeye dönüştüreceklerdir diye düşünüyorum. :)

• İyi forumlar herkese. Bu konu özelinde her hangi bir gelişme varmı ? Baktım ama birşey bulamadım.

• Yalan oldu remake :)

• Tom Henderson "Genç Kratos'un Yunanistan'a geri döneceğini" duymuş + bazı State of Play ayrıntıları

God of War | Remake | ANA KONU

Tom Henderson bir podcast yayınında kaynaklarından genç Kratos'un Yunanistan'a geri döneceğinden bahsetti (ancak doğrulayamadı). Ancak bunun bir remaster mı, prequel mi yoksa reboot mu olduğunu bilmiyor.

Podcast'in bir başka üyesi Grant, daha önce duyulmamış bir stüdyo ve projenin SoP'ta oyunlarını açıklayacağından bahsetti. Görüntüleri izlerken oyun için çok heyecanlı görünüyordu. Bu stüdyo geçen yıl Gamescom'daydı. Duyduğuma göre önümüzdeki haftanın ortalarında, onların zaman dilimine göre Perşembe günü gerçekleşecekmiş.

God of War için zaman damgası:

God of War | Remake | ANA KONUInsider Gamingyoutube
    Welcome to Insider Gaming Weekly: A Video Game Podcast for February 7, 2025. In this week's episode: MultiVersus is shutting down, Battlefield is cooking, and Grand Theft Auto 6 is still planned for this year. Mike, Grant, and Albert also get the Bragging Rights trivia contest underway with...underwhelming results. And Tom Henderson joins as we bring the latest on Sony Santa Monica's plans for the God of War franchise as well as talk about what we think and hope we'll see at the next PlayStation State of Play event. It’s Insider Gaming Weekly: A Video Game Podcast! If you enjoy the show, please consider subscribing (links below) and leaving a rating and review. You can also submit questions for future shows and your feedback to ⁠podcast@insider-gaming.com⁠. -------------------------------------------- **Topics Covered:** MultiVersus Shutting Down: https://insider-gaming.com/multiversus-is-officially-shutting-down/ Battlefield Labs: https://insider-gaming.com/ea-confirms-battlefield-labs-community-testing-platform/ GTA 6 Still On Track: https://insider-gaming.com/gta-6-fall-2025/ PlayStation State of Play: https://insider-gaming.com/playstation-state-of-play-coming-february-14-new-rumor-suggests/ -------------------------------------------- **Timestamps** Coming Soon.... #insidergaming #gamingpodcast #videogames
    https://www.youtube.com/watch?si=yPWa40RMc_-U5tsL&t=3061&v=2HcGKZ6puJ8&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 10 Şubat 2025; 11:46:23 >

Kesin mi ? Kaynak var mı :/

• GOW serisinin tamamını oynamak istiyorum ama PS5 de böyle bir şey mümkün değil sanırım. Sadece GOW III ve GOW Ragnarok görebiliyorum mağazada.

• CleverDeveloper kullanıcısına yanıt

İçerisinde stream paketi olan uk psn plus alıp stream edebilirsin internetin iyiyse.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.