Şimdi Ara

godaddy den anlıyan biri varmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bu kandil gününde küfrettiren su Godaddy den dün bi host aldım ftp acamadım. 32 saattir pc basındayım ve artık uyumak istiyorum. Forumlarda dilenmektende bıktım. Bu Allahın belası FTP nasıl acılıyor arkadaslar. kullanıcı adını kabul ediyor şifreyi bi kabul ettiremedim. sadece sayı, sadece harf,sadece karakter,hepsiden karışık yaptım olmadı yaw buna ne şekilde bi şifre verecem.. Aglıcam sinirime bi yardım edin PMden msn falan gönderin lütfen yaw

FTP Password  

Description:

You must create a "strong" password for your hosting account. This means that your password:

Must contain between 7-14 characters.
    Must be made up of lowercase letters, uppercase letters, and numbers.
    Cannot begin with a number or symbol.
    Cannot contain backslashes, colons, single quotes, double quotes, spaces, or the caret symbol ( ^ ).
    Cannot contain your username.

işte sorun şurası sadece...

• tufansen@msn.com eklersen yardimci olayim
  • Şifre:

7 ile 14 karakter arası olcak
    Büyük harf, küçük harf ve rakam içercek
    Rakam yada simgelerle başlayamaz
    \ : ' " boşluk ^ sembollerini içeremez
    Kullanıcı adını içeremez diyor.
    Kolay Gelsin
  • Edo tşk ederim sanada. Ama GERÇEK YARDIMI BANAwww.hedefhosting.net sahibi olan tufan arkadaşım yaptı. Arkadaşı tanımadıgım halde bana kardeşi gibi yaklaşarak 4*4lük hizmet verdi. godaddy ye üye olmasaydımwww.hedefhosting.net ten alırdım. Ayrıca 40 saat ugrastım ve yapamadım demekki işi bilene yaptırmak lazımmış. Burda onca host var o kadarda okundu mesaj ama kalkıpta yardım eden olmadıwww.hedefhosting.net ten baska. ne kadar teşekkür etsem azdır. Arkadaşlar eğer gerçekten adam gibi iş yapacaksanız ve hosttur domaindir bu işlerde yeniseniz hiiç diğer forumları okumayın işte adres:www.hedefhosting.net

bu mubarek günde beni sevindirdi. Allah razı olsun.

• quote:

Orjinalden alıntı: x43

Edo tşk ederim sanada. Ama GERÇEK YARDIMI BANAwww.hedefhosting.net sahibi olan tufan arkadaşım yaptı. Arkadaşı tanımadıgım halde bana kardeşi gibi yaklaşarak 4*4lük hizmet verdi. godaddy ye üye olmasaydımwww.hedefhosting.net ten alırdım. Ayrıca 40 saat ugrastım ve yapamadım demekki işi bilene yaptırmak lazımmış. Burda onca host var o kadarda okundu mesaj ama kalkıpta yardım eden olmadıwww.hedefhosting.net ten baska. ne kadar teşekkür etsem azdır. Arkadaşlar eğer gerçekten adam gibi iş yapacaksanız ve hosttur domaindir bu işlerde yeniseniz hiiç diğer forumları okumayın işte adres:www.hedefhosting.net

tamamen duygusalbu arada godaddy nin hakkını yeme dostum...herşeyin bi prosedürü var...48 saat beklemen gerekiyordu...kolay gele

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masova -- 9 Nisan 2006; 19:13:12 >

• quote:

Edo tşk ederim sanada. Ama GERÇEK YARDIMI BANA www.hedefhosting.net sahibi olan tufan arkadaşım yaptı. Arkadaşı tanımadıgım halde bana kardeşi gibi yaklaşarak 4*4lük hizmet verdi. godaddy ye üye olmasaydım www.hedefhosting.net ten alırdım. Ayrıca 40 saat ugrastım ve yapamadım demekki işi bilene yaptırmak lazımmış. Burda onca host var o kadarda okundu mesaj ama kalkıpta yardım eden olmadı www.hedefhosting.net ten baska. ne kadar teşekkür etsem azdır. Arkadaşlar eğer gerçekten adam gibi iş yapacaksanız ve hosttur domaindir bu işlerde yeniseniz hiiç diğer forumları okumayın işte adres: www.hedefhosting.net

Reklam hizmeti iyi çalışmış bu arkadaş acaba üye sorunu hallettikden sonra bukadar yardım gördüğü siteye tekrar uğramamış ki reklam komisyonunu iyi almış herhalde

Saygılarımla isteyen pm atabilir herhangi bir sorun için

• quote:

Orjinalden alıntı: arızalı

Reklam hizmeti iyi çalışmış bu arkadaş acaba üye sorunu hallettikden sonra bukadar yardım gördüğü siteye tekrar uğramamış ki reklam komisyonunu iyi almış herhalde

• 32 saat mi?
  • Arizali arkadas
    sen gercek ten arizalisin artik bunu soyleyecegim googlede gezinirken gordum ve bu topikten ahberim oldu..
    allah razi olsun yardim ettigimiz arkadas reklamimizi guzel yapmis..Biz sizin gibi hergun gelip luzumsuz mesaj atanlardan degiliz...
    bu mesaji arkadas nisan ayinda atmis memnun omus yardimdan sende bundan 6 ay sonra toipgi canlandirmissin..
    Allaha sukur biz arizali degiliz...saglamiz demekki insanlarin paralarini HOST SATARAK DOMAIN SATARAK TOPLAYIP INTIHAR AYAKLARI ile ortadan kaybolmuyoruz elimizden geldigince hizmet vermeye calisiyoruz.. boyleleride var duymussundur..
    Daha fazla yazmaya zamanim yok nasilsa cevaplarsiniz yazariz gerekenleri..
    kolay gelsin..
    quote:

quote:

Edo tşk ederim sanada. Ama GERÇEK YARDIMI BANA www.hedefhosting.net sahibi olan tufan arkadaşım yaptı. Arkadaşı tanımadıgım halde bana kardeşi gibi yaklaşarak 4*4lük hizmet verdi. godaddy ye üye olmasaydım www.hedefhosting.net ten alırdım. Ayrıca 40 saat ugrastım ve yapamadım demekki işi bilene yaptırmak lazımmış. Burda onca host var o kadarda okundu mesaj ama kalkıpta yardım eden olmadı www.hedefhosting.net ten baska. ne kadar teşekkür etsem azdır. Arkadaşlar eğer gerçekten adam gibi iş yapacaksanız ve hosttur domaindir bu işlerde yeniseniz hiiç diğer forumları okumayın işte adres: www.hedefhosting.net

• quote:

Orjinalden alıntı: tufansen

Arizali arkadas
    sen gercek ten arizalisin artik bunu soyleyecegim googlede gezinirken gordum ve bu topikten ahberim oldu..
    allah razi olsun yardim ettigimiz arkadas reklamimizi guzel yapmis..Biz sizin gibi hergun gelip luzumsuz mesaj atanlardan degiliz...
    bu mesaji arkadas nisan ayinda atmis memnun omus yardimdan sende bundan 6 ay sonra toipgi canlandirmissin..
    Allaha sukur biz arizali degiliz...saglamiz demekki insanlarin paralarini HOST SATARAK DOMAIN SATARAK TOPLAYIP INTIHAR AYAKLARI ile ortadan kaybolmuyoruz elimizden geldigince hizmet vermeye calisiyoruz.. boyleleride var duymussundur..
    kolay gelsin..
    quote:

quote:

Komik adamsın vesselam,ama seninle münakasaya girmiyeceğim.Muhattabım olarak asla ama asla görmüyorum seni.
    Demişler ya akıl yaşta dğeil baştadır diye çok güzel kanıtlamışsın hayatında başarılarının devamını diliyorum senden

• dh de kim akıllıki (lafım ortaya isteyen üstüne alabilir )
  • quote:

Orjinalden alıntı: tufansen

Arizali arkadas
    kolay gelsin..
    quote:

quote:

yaw ben hedefhostingden bi domain aldim bi turlu yonlendiremiyom bi el atabilrimisin ayarlardan dedin oyle gittin be abi :D bi bakabilirsen msn de kayitlsin am seni goremedim ne zamandir bide calsiyorum vakit olmuyo msn

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.