Şimdi Ara

GODADDY Hosting KULLANAN VARMI??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
9.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Haklısınız malesef bu ilk üyelikte verilen bir avantaj. Bir başka görüşle müşteri çekme taktiği. Ben farklı bir alternatif kullanmıyorum. Fiyat neyse ödüyorum, yoksa yelik kapat yeniden al o kadar yedeği yükle uğraştan başka birşey değil. Her sene 1 kere uğraşırım derseniz bu şekilde olabilir ancak.
  • Godaddy'nin en cezbedici tarafı DDOS koruması vermesi ve ilk yıl acayip ucuza domain ve host vermesidir. Bu tartışılmaz internetteki en uygun fiyat oluyor genelde.

2015 yılında Türkçe desteğe geçmiş ama numara yabancı tabi :) Skyoe ile bir domainim düşmek üzereyken arayıp ordaki arkadaştan yardım almışlığım var çok sağlam bir elemandır. Saolun burdan duyuyorsa... Host konusunda da sağlam gidiyorlar, özellikle açılış hızı konusunda bir çok yabancı hosta 10 basar diyebilirim.

Tabi en iyisi konu hakkında detaylı incelemeyi okuyun kendiniz karar verin derim GODADDY HOSTING NASIL?

• Ben kullandım memnun kalmadım. Müzik Dinleme sitemde vardı. Site devamlı kesintiye uğradı. Sonra cpu tüketiyon dediler. gönderdiler . Türk firmalarına en azından derdinizi anlatırsınız. bunlardan uzak durun.
  • Son durum nedir?
    Hiz kalite sayfa yukleme anlaminda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.