Şimdi Ara

Godaddy Para İadesi Yardım..!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
7.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 1 ay önce kadar godaddy 1 yıllık deluxe plan hosting satın aldım. ama o kadar karmaşık bir yapısı varki ve o kadar yavaşki hiç memnun kalmadım. ben 1 yıllık almıştım ürünü. şu anda iade etmek istiyorum ama ingilizcem yetersiz olduğu için pek beceremiyorum. yardımcı olabilecek arkadaş varmı acaba ?

• 1 ayı geçtiği için sanmıyorum iade edeceklerini.
  • dostum valla riske gire gire en sonunda iadeyi yaptılar :) önce hosting paketini iptal ettim. ardından yarım yamalak ingilizcemle hosting paketimi iptal ettiğimi, kullanmadığım sürelerin ücretinin iadesini istediğime dair mesaj attım. ardından aynı günün akşamı iade faturasını bana gönderdiler ;) şükürler olsun godaddy hostinginden kurtuldum :) yaşasın hostgator ;) cpanel ;)
  • Godaddy banada karışık geldi. Hostu, domaini iptal edip para iadesi istedim. Böyle bir mesaj göndermişler.Birisi çevirebilir mi?
    quote:

Thank you for contacting Online Support. Upon reviewing your account I see the product has already been refunded. Once the credit appears in your account, please allow 5-7 business days to see the funds applied to the associated payment method. You can view, print, and search your previous orders and refunds.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Doğan_ -- 4 Nisan 2011; 15:44:07 >
  • kardeşim nasıl yaptın o işi bende aldım ama darmaduman oldum tüm bildiğimi unuttum. bugun actım ve bugun kapatmak istiyoum para iadesi için nereden ticket atacaz bunlara onu bile bulamadım ki sitelerinde. yardımcı olursan sevinirim.
  • Godaddy support'a ticket atacaksınız.
    http://support.godaddy.com/
    login olup e-posta yollayın ve sıkıntınızı anlatın.
    ingilizce yazmakta problem yaşarsanız özelden yardımcı olabilirim.
    yeni alacağınız hostingde yardımcı olabilirim.
  • To Cancel Products
    Log in to your Account Manager.
    Go to the Payments tab.
    Click Product Billing.
    Use the check boxes to select the products you want to cancel, and then click Cancel Item.
    In the Cancel Selected Items window, do one of the following:
    Click Confirm — The product is canceled and removed from your account immediately.
    Click Cancel — The cancellation is terminated and the product remains in your account.

Bu kısmıda kullanabilirsiniz.
    http://support.godaddy.com/help/article/7468/canceling-products
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AVANTAJİX PARA İADESİ
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • godady o konuda dünyanın en sağlam firması. bende 2 aya yakın süre geçmişti iptal istedim adamlar 1 aydan sonra 1 aylık ücreti kesip iade edebiliriz dedi Allah razı olsun dedim bende :) zaten 1998 de bu firmadan domain reglerdik. sağlam firma
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.