Şimdi Ara

Godfather 2 nin neyini beyenmediniz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2.Zıplama dışındaki eksikleri neler?

• hiçbirşeyini.
    godfather adını kullandılar ama beş para etmez bir oyun bana göre. ilk oyunu daha çok beğenmiştim.

zaten ea games vazgeçti yeni bir godfather oyunu yapmaktan.

mafia 2 yi bekle
  • bak acıklama yap pls :D bence cok zevkliydi mekan basmak fln asıl 1. kötüydü yanına adam alamıyordun cok sacmaydı bu daha iyi olmuş
  • herşey grafik değildir ama bu oyundaki rezalet grafikler gözüme battı
  • Tamamen isminin kaymağını yemek için yapılmış iki oyun. ''Ülen hiç mi birşey kapmadınız Mafia'dan, GTA'dan (aslında EA'in en iyi olduğu konudur ''esinlenmek'') , hiç mi Godfather seyretmediniz ?'' diye sormadan yapamıyor insan.
  • Hicbirseyini begenmedim !!!

grafik sanki 1990 lardan kalma.. kontroller berbat.. sesler vasat vss.. vsss... !! ikigunun sonunda sildim :D
  • Hiç yüklemeye gerek bile duymadım.. Tahmin ediyodum böyle olucağını, 1.yide hiç beğenmemiştim.. İsminin ekmeğini yediler resmen...
  • walla bilemicem ama ben zevk aldım o kadar sese efekte takılmayacaksın aga oyunun zevkine bakacaksın tabi zevkler ve renkler tartışılmaz ben beyendim ama tabi eksikleri vardi zıplama yok yüzme yok vs fln ama zevk aldım ben
  • Her konuda başlık açma.Ayrıca git ana konuya yaz.
    Bu arada hiçbirşeyini beğenmedim anladınmı?Saçma sapan salakça bi oyun!istisnalarda kaideyi bozmaz.
  • ne istisna sı ana konu ne ayrıca?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Challengermert

ne istisna sı ana konu ne ayrıca?

Her oyunun ana konusu var.ana konunun altından devam et.böyle birşeyde ana konunun altına yazılır anladınmı?Kuralları bilmiyorsan gözüne sokarım senin.
    Bide şu başlık açmayı bırak tamammı?Çünkü gün geçtikçe antipati oluşacak böyle saçma başlıklar açmaya devam edersen.ve toplu linç girişiminde bulunulacak.Psikolojinde bozulacak.Yapamam diyorsan bu bölümden ayrıl bence.
  • anlamadıgım olay niye kızıyorsun ayrıca neyi yapamayacakmışım? mod fln deilimki
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1337-Killa

quote:

Her oyunun ana konusu var.ana konunun altından devam et.böyle birşeyde ana konunun altına yazılır anladınmı?Kuralları bilmiyorsan gözüne sokarım senin.
    Bide şu başlık açmayı bırak tamammı?Çünkü gün geçtikçe antipati oluşacak böyle saçma başlıklar açmaya devam edersen.ve toplu linç girişiminde bulunulacak.Psikolojinde bozulacak.Yapamam diyorsan bu bölümden ayrıl bence.

Katılıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1337-Killa

quote:

baslık actım diyemi komedisin dostum niye linç etsinler ne zararrım oldu bana bir gıcığın mı var
    ayrılmıcam Allah Allah SOKAMASSIN GÖZÜME KURALLARI GÖZÜKLÜKLÜYÜM ÇÜNKÜ
    AYRICA KİMSE BANA ARADIĞIM CEVABI VERMEDİ NİCİN DİYORUM ADAM GELMİŞ Mafia2 yi bekle diyora ya kardesim güzel de anlat niye beyenmedin

• ha? cevap versenize niye beyenmediniz bence çook zevkli adamlarınız var mekan basıyorsunuz malikaneler var off fıstık gibi oyun
  • Bunun mesajlarını kale almayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gyükseltürk

Bunun mesajlarını kale almayın.

terbiyesizlik etme!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.