Merhaba! Oyundaki problemi ben de yaşıyorum..Araştırdığım kadarıyla kopya cdlerde bu sorun var..çözümünü ise google'da godfather game diye yazarsan oradan birkaç forum sitesine ulaşabilirsin oradan yol gösteriyorlar...
siz galiba oyun çıktıktan 1 hafta sonra çıkan crackli godfather ı almadınız o tür sorunlar için bi tane crack çıkardı ea games bence bi o crack i araştırın indirin sonra oyunun kurulu olduğu dosyaya yapıştırın sonrada iyi eğleceler
ARKADASLAR OYUN KONUSUNDA ISTEDINIZ BILGILERI ASSAGIDAKI ADRESTEN OGRENEBILIRSINIZ.BOL SANS
hocam hiçbirini yapamadım ya. sen crack dosyasını hangi siteden bulduğunu yazarsan hayra geçer
quote:
Orjinalden alıntı: CeRBeZe
hocam hiçbirini yapamadım ya. sen crack dosyasını hangi siteden bulduğunu yazarsan hayra geçer
kardeş valalha bende unuttum aradan 6 ay filan geçti oyun çıktıktan 1 hafta sonra indirmiştim ben kusura bakma. ama google a şöyle yaz"the godfather game crack download" diye yaz bak ordaki sitelre ama ingilizce çıkar o başka türkçe istiyosan şöyel yaz google a "the godfather oyun crack" diye yaz zaten ordakileri okursun
mıllet banada yaması lazım godfetherın arabaya bındıkten sonra ınmıyo
banada biri atmıştı yamayı ama nerdeyse bi sene oluyo hatırlamıyorum nerden bulmuştum
size crack lazım patch yani yama lazım değil.....
yama başka crack başka bi şey
Forumda verildi bu arat bulursun.
üçgene bas
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme