Şimdi Ara

Godin Multiac Nylon Elektro Klasik Gitar Encore SG ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Do-Re müzikte taksitli 3.048, peşin 2.742 lira olarak satışta olan Godin hakkındaki fikirleriniz neler arkadaşlar? Şanını duymayan yoktur canlı olarak dinledim ancak deneme fırsatım olmadı şöyle güzel bir amfiye takıp :)

Sesi oldukça iyi olan bu gitarı Fettah Can (hangi modeli bilmiyorum) ve bazı ünlü gitaristler kullanıyorlar. Akustik performansa sesi çok yakışıyor. Klasikten sogudum diyen biri bile bu gitar sesiyle tekrar baglanabilir :)

Geçmiş birkaç yıla göre bu gitarın fiyatlarındaki değişim hakkında fikri olan?

Do-Re den alışveriş deneyimi olan?

Gitarın geliş şekli ve kılıf hakkında fikri olan?

İstanbul içerisinde gidip kendimiz alacağımız daha uygun fiyatta bir mağaza bilgisi olan?

Ve bu gitar için evde kullanılacak güzel bir amfi önerisi olan arkadaşlar yorumlarini belirtirlerse sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tam bir link vermediğin için emin olamadım, ama sanırım bu gitardan bahsediyorsun. Fiyatlar da dövize göre değiştiği için rakamı da karşılaştıramıyorum.
    http://www.do-re.com.tr/U13585,543,godin-multiac-nylon-encore-sg-elektro-klasik-gitar-elektro-klasik-gitarlar-godin.htm

DoRe'yle ilgili en büyük sorun stok konusu. Sitelerindeki stok bilgisi her zaman doğru olmuyor, alışverişten önce bir arayıp doğrularsan iyi edersin. Yoksa ithalatçı büyük firma, bu büyüklükte siparişler için bir sorun olacağını sanmam.

Godin'in pakete kılıf eklediğini sanmıyorum, ama en doğru bilgiyi stok için aradığında Dore'den edinirsin. Eğer yoksa kendileri için yaptırdıkları ucuz kılıfları önerirler, bu gitar o kılıflara emanet edilmez :) O yüzden var derlerse bunu bir teyid et.

Sesi konusunda bir şey demiyorum haddimi biliyorum :)

Her zaman mağazalarda daha iyi pazarlık edebilirsin. Ama internetten alışverişte tüketici olarak daha fazla hakkın olduğunu unutma. Aldığın ürünü 7 gün içinde sorgusuz sualsiz iade edebiliyorsun bir kere... Mağazadan alınca bunu yapamazsın. Dükkana gidip denediğinde göremediğin şeyleri eve gelip gitarla yalnız kaldığında görebilirsin. Ama dükkan ürünü geri almaz. Bir sorunu olmadığı sürece yasal olarak almak zorunda da değildir. Ama internette durum öyle değil.

Bu arada gördüğüm kadarıyla taksitli fiyatı garajda biraz daha uygun gibi:
     Godin Multiac Nylon Elektro Klasik Gitar Encore SG ?

• Öncelikle teşekkürler, taksitli fiyatları belirttiğiniz linktekiyle aynı, peşinatta do-re 100 TL daha uygun yanlis bakmadiysam mobilden inceledim.

ACS Slim Cedar ile ne tür farklılığı var? 3.249 TL olarak taksitli foyati belirlenmis?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://m.youtube.com/watch?v=ue5tDcIjpLk

Gece gece bunu hatırlattınız bana ;-)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.