abow dibim düştü ne güzeller bunlar yavv.şölenin çikolataları da benim hoşuma gidiyor parasızlığın gözü kör olsun
godiva ve Guylian Bu ikisini yemeyen bizden değildir.
kılosu 8 lıra olan tezgah cuklatalarıda guzel oluyor lakın ıcınde ne war merak edıor tabı ınsan
bende ülker sürpriz i (şimdi adı ece oldu galiba) severim ama bunlar başka tabi fiyalara baktım 20 yuroyada paketler var.öyle alınmıycak gibi değil.tadı dediğiniz gibiyse alınabilir ama 40 yumoş kargo çok pahalı.
quote:
Orijinalden alıntı: :::KR@L:::
godiva ve Guylian Bu ikisini yemeyen bizden değildir.
Guylian'ın deniz figürlü çikolartalarından çok yedim gerçekten güzel tavsiye ederim.
godiva yok ama 200lük ülker çikolatin var suanda
Guylian deniz kabuğu şeklinde olanı efsanedir zaten. O tadı asla unutamam.
Türk çikolata bisküvisinin ne kadar dandik oldugunu anlıyorsun avrupadan çikolata geldimi.. guylianı freeshoptan almıştım inanın yemeğe kıyamıyorsunuz ama 10 dakkada koca kutuyu yemiştim.. :)
quote:
Orijinalden alıntı: BèRuTTì
Türk çikolata bisküvisinin ne kadar dandik oldugunu anlıyorsun avrupadan çikolata geldimi.. guylianı freeshoptan almıştım inanın yemeğe kıyamıyorsunuz ama 10 dakkada koca kutuyu yemiştim.. :)
bu akşam kısmete yurtdışından gelen birine sipariş ettim inşallah yarın elime geçer
bir kutu guylian getirecek inşallah
quote:
Orijinalden alıntı: BèRuTTì
aha aynısı bize de gelmişti fenaydı yahu
Nişantaşı mağazasında fiyatlar nasıl? Bu markanın viskili ya da likörlü çikolataları var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: qraff
Nişantaşı mağazasında fiyatlar nasıl? Bu markanın viskili ya da likörlü çikolataları var mı?
35 tl'ye bir kutu çikolata alabilrisin.
----------------------
Arkadaşlar çikoaltalar geldi başladım yemeye hemen
ama bakalım godiva ne zaman tadıcaz
Ağzım sulandı bunları görünce
bugün akmerkez'e gittim
girişte firma listesine baktım 336 nolu dükkan olarak gözüküyordu
gez allah gez 2,5 saat tüm akmerkezi aktardım en az 15 çalşana sordum
yok dediler henüz açılmamış.
Bulamadım diye üzülüyordum tam o arada Seray Sever'i gördüm üzüntüm bir nebze geçti
quote:
Orijinalden alıntı: ogameci
bugün akmerkez'e gittim
girişte firma listesine baktım 336 nolu dükkan olarak gözüküyordu
gez allah gez 2,5 saat tüm akmerkezi aktardım en az 15 çalşana sordum
yok dediler henüz açılmamış.
Bulamadım diye üzülüyordum tam o arada Seray Sever'i gördüm üzüntüm bir nebze geçti