Çok teşekkür ederim bilgi için. Siparişi geçelim o zaman. |
GODOX Profesyonel Flaş ve Işık Sistemleri / Godox Türkiye (3. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: AKINLASINNÇok teşekkür ederim bilgi için. Siparişi geçelim o zaman.
Alıntıları GösterMevcut durum nedeniyle pzt den persembeye kadar kargolar cıkacak. Genel bir de yogunluk olacaktır şubelerde. Sorun yaşarsanız DM atabilirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: GullyFoyleMevcut durum nedeniyle pzt den persembeye kadar kargolar cıkacak. Genel bir de yogunluk olacaktır şubelerde. Sorun yaşarsanız DM atabilirsiniz
Alıntıları GösterTeşekkür ederim destekleriniz için. Durumu sizinle paylaşırım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: GullyFoyleMevcut durum nedeniyle pzt den persembeye kadar kargolar cıkacak. Genel bir de yogunluk olacaktır şubelerde. Sorun yaşarsanız DM atabilirsiniz
Alıntıları GösterVerdiğim sipariş konusunda size bir mesaj attım, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. İlk alışverişim sizden, heyecan var birazcık :)
-
Kapanma sürecinde siparişleriniz (Teslimat Şubesi kaynaklı bir durum olmadığı sürece) mümkün olduğunca hızlı bir şekilde kargolanıyor arkadaşlar. Herhangi bir istekte bana DM atabilirsiniz
-
Bugün tetikleyicimde geldi. Bluetoothlu olması büyük avantajmış. İyi ki az daha paraya kıyıp bunu almışım.
Kargo paketlemesi ve hızı da iyiydi. Başka alışverişlerde tekrar görüşmek dileğiyle.
-
Hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle. Peak designda pek yakışmış :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: GullyFoyleHayırlı olsun. Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle. Peak designda pek yakışmış :)
Peak design' da çok pahalı ama kullanımda çok rahat gerçekten. Eskiden o kadar para verilir mi derdim ama kullanınca anlaşılıyor insanlar neden para veriyor. Haklılarmış.
-
quote:
Orijinalden alıntı: AKINLASINNPeak design' da çok pahalı ama kullanımda çok rahat gerçekten. Eskiden o kadar para verilir mi derdim ama kullanınca anlaşılıyor insanlar neden para veriyor. Haklılarmış.
Alıntıları GösterEvet cidden öyle. Gönül ister eş fiyatlar olsun. Çantalar falan da şahane çünkü =)
Godox + Fujifilm iş birliği ile:
-
quote:
Orijinalden alıntı: tuğra_Godox + Fujifilm iş birliği ile:
Elinize sağlık 👍🏻👍🏻
Bu arada Godox’tan hangi ekipmanlarla çektiniz onu da ekler misiniz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GullyFoyle -- 8 Haziran 2021; 1:23:57 >
Teşekkür ederim.
Godox x2t-f tetikleyici
Godox TT685-C flaş
Godox 120cm Oktagon Şemsiye Softbox
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: tuğra_
Teşekkür ederim.
Godox x2t-f tetikleyici
Godox TT685-C flaş
Godox 120cm Oktagon Şemsiye SoftboxTekrar elinize sağlık
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X