Şimdi Ara

GODz klanı Lord_Tyranus u aday gösterdi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya bana biraz fazla abarryın gibime gelio lord.. tımam charın mükemmel ötesi ama.. ne bilimmm..15 yaşındaki cocuk gibim davranmaya çalışıorsun.. ama areste olsam oyum senindii ... aama değilim
  • lord bilirsin benı ben deliyimdir acarım 100 dane char nasıl olsa pre de war 2 dk da girio sana weririm ama masterımı ac (dermişim :DD) oyum senın kanka yan chara girip onalda sana wericem :D hatta nickimi bile lord_tyranus a oylar dedım xD inamazssan werem emailimi :D bu arada bi ara sizin alt clandaydım dağaldı :'((

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi £˧T -- 6 Mart 2006; 22:00:49 >
  • Lord GODZ un arkanda olmasi normal senin clanın..ama bildigim kadariyla 4 oy var senin clanda gelpcpc sen slayer fln..Koray'i yanınıza aldınızmi bilmiyorm ama bana Lord_mozard olcak gibi gelio..Perpetous dedigin gibi rakip olamaz ama bence en sıkı rakibin mozart..Ben oyumu henüz kullanmadim ama sanırım sana vereceğim..Ayrica forumdaki arkadaşlara bi PS:Herkes oy kullanamaz xD
  • herkes lord ile başlayıp bi şeyler demiş bari bende diyim dört kelime..

lord zatr

lord zurt
  • quote:

Orjinalden alıntı: phantom

quote:

Orjinalden alıntı: Lord_Tyranus

diğer adaylara gelince bir tek perpetuousdreamer ı öğrenebildim(rakibim olamaz )

oyumuz senin artık hazineden bizide görürsün birz :
    ha artı pot paralarını biraz ucuzlat ve vergileri düşür yollarımızı asfalt döşet.

oyum senindir :D

sen human değilmisin?

• lord işin zor bu oyunda türk kral cok zor cıkıyor..bizimkiler oy wermekten aciz..oyum sana insallah yeni kralımız sen olursun
  • quote:

Orjinalden alıntı: cimi

quote:

quote:

diğer adaylara gelince bir tek perpetuousdreamer ı öğrenebildim(rakibim olamaz )

ha artı pot paralarını biraz ucuzlat ve vergileri düşür yollarımızı asfalt döşet.

sen human değilmisin?

areste charım yok acarım hemen sorun değil.
    hatta bi kactane id acıp oy veririm

:D

bu forumda herkes 5 er tane id acıp oy verirse kral değil başbakan bile olur ko da

• memlekette bu kadar vatansever adam olduktan sonra seçilmem süpriz olmaz teşekkür ederim beyler seçilip seçilmemem önemli deil krallık ta pek umrumda deil ama desteğinizi görmek beni mutlu etti :D
  • ben de wermeye calısırım oyumu areste deılım ama char war =)
  • walla ben verirdim ama human ım ama senin olmanı isterim ne de olsa forumdan arksın..
  • quote:

quote:

Benim tanıdığım Phantom Human ve ismi M....
    2 ay falan aynı clandaydık ve beraber kastık hergün senmisin M....?

İnşallah seçilirsin ne diyeyim Humanım ben ne zararın olur bana nede
    yararın...

• quote:

Orjinalden alıntı: Mythbuster

Lord GODZ un arkanda olmasi normal senin clanın..ama bildigim kadariyla 4 oy var senin clanda gelpcpc sen slayer fln..Koray'i yanınıza aldınızmi bilmiyorm ama bana Lord_mozard olcak gibi gelio..Perpetous dedigin gibi rakip olamaz ama bence en sıkı rakibin mozart..Ben oyumu henüz kullanmadim ama sanırım sana vereceğim..Ayrica forumdaki arkadaşlara bi PS:Herkes oy kullanamaz xD

bildiğim kadarıyla bu arkadaş zaten lord_mozartın klanında o yüzden rakip olamazlar çünkü bi klandan en fazla 1 aday çıkıo
  • SIMDI orc oldu eskı human 1 kısı pm atsa ıplemez burnu kalkık ondan sonra yo kkral adayıymıs yok

bı sey olcakmıs 1 kısıye ne ıyılıgın oldu onu sole bıze
  • quote:

Orjinalden alıntı: rockclimber

quote:

quote:

Benim tanıdığım Phantom Human ve ismi M....
    2 ay falan aynı clandaydık ve beraber kastık hergün senmisin M....?

İnşallah seçilirsin ne diyeyim Humanım ben ne zararın olur bana nede
    yararın...

evet benim ismim m ama nikim phantom değil evet humanım ama x deyim a da char acmadım henüz

• İns King olursun Lord G0dz herzaman arkandayım clanı kurmamın sebebi ztn g0dz neyse derine girmeyim orc Charımla girip oy vereceğim
  • Tamamen propoganda yapıyor sahsen ben oyumu lwl 68 bı buffer var ona kullancam hem ezık kasıyo hemde cok gprgulu
  • Bence böyle bir şeye gerek bile yok. Bize ne arkadaş ? Kral biz mi olacaz Allahım ya. Sanki krallar da bi iş yapabilse
  • hep sallama burn_Tr vardı zamanında sımdı bıraktı adam herkesle ugrasıyordu benım favorım hep o ve bıde nınjax var oda ıyıdı bu adamların dısında dynamıter vardı ama bu adam lord morc hava fasa fıso bı kısı tanımaz etmez gelmıs burda ıpleyen bıle yok ...
  • aga senden hiç bir şey talep etmiyorum, oyum sana ares teyim , ama istersen biraz para verebilirsin ama ben bu charı yapsam yatarım ya ne uğraşcam oyunla para işi aramızda kalsın
  • benimde oyun sana
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.