Şimdi Ara

Godzilla: King of Monsters (31 Mayıs 2019) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
221
Cevap
2
Favori
10.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk filmin yanında sönük kaldı.Ne yazıkki beklentilerimi karşılamadı.
  • Benim de bazı açılardan beklentimi karşılamasa da ilk filmle kıyas edince çok daha iyi ve Godzilla'yı daha fazla gördüğümüz bir film olmuş. İlk filmden daha kötüydü diyenler kesinlikle ilk filmi hatırlamıyorlar demektir. İlk filmde Godzilla'nın gözüktüğü sahne topu topu 5-10 dakika dır. Hatta yanlış hatırlamıyorsam yabancı bir sitede biri oturup hesaplamıştı Godzilla'nın toplam gözüktüğü süreyi ve 10 dakika'nın sanırım altında bir süre çıkmıştı.

İlk filmden kesinlikle çok daha iyi bir film. Benim eksik bulduğu kısım onca
    yaratık varken Godzilla'nın 1-2 tanesiyle kapışması. Onlarca yaratığın ise çoğunun neredeyse hiç gözükmemesi.

Bunun dışında iyi bir film. 3 filmi merakla bekliyorum.
    Bu arada filmde ki kız çocuğunun ne etkisi vardı onu hiç çözemedim.

• Noctivagant kullanıcısına yanıt
    İlk filme göre bence de çok daha iyiydi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark matter

İlk filmin yanında sönük kaldı.Ne yazıkki beklentilerimi karşılamadı.
    İlk filmde Godzilla 10 dk gözüktü hocam. Nası sönük kaldı anlamadım.
  • Imax bilet ne kadar olmuş bu arada beyler giden varmı?
  • Flimden yeni çıktim

Tony stark olmese Kong a Godzilla buster Yapacak derdimde.

Kong ne etcekte godzi ye kafa tutacak anlamış değilim.

Bence kapistirmayacaklar.ikiside insan ırkından taraf ,bence yeni bir düşmanla beraber savasacaklar.hatta belki de bu flimdeki düşmana karsi

• Ultrasaray0643 U kullanıcısına yanıt
    hocam filmin sonunda bi yerde

SPOİLER SPOİLER

“-godzilla bizden yana olduğu için şanslıyız
    +şimdilik öyle”

tarzında bir konuşma döndü. bu kadar tüm yaratıkları etrafına toplamışken bence iktidar hırsına kapılıp tek itaat etmeyen yaratık olan kongun başını ezmeye gidebilir.

SPOİLER BİTTİ

batman v superman tarzı da mümkün gözüküyor

• quote:

Orijinalden alıntı: _Raistlin_Majere_

hocam filmin sonunda bi yerde

SPOİLER SPOİLER

“-godzilla bizden yana olduğu için şanslıyız
    +şimdilik öyle”

tarzında bir konuşma döndü. bu kadar tüm yaratıkları etrafına toplamışken bence iktidar hırsına kapılıp tek itaat etmeyen yaratık olan kongun başını ezmeye gidebilir.

SPOİLER BİTTİ

batman v superman tarzı da mümkün gözüküyor
    Evet o sahneyi hatırlıyorum.bende bu doğrultuda düşünüyorum..

Hatta Kong ile godzillanin annesinin ismi martha ise sasirmayacagim

İster Micheal Bay olsun ister zack snyder ister Micheal dougherty olsun dünyayı 13 15 yaşlarında çoluk combalak kurtarıyor klisesi değişmiyor madem,buda degismesin.

Flimi beğendim ,flimi sevdim ama ısrar ısrar neden aynı halti yiyorlar flimleride anlamıyorum.yeminle kal geldi

Bu arada godzi itaat etmeyen kongun yanına gidip avucunu tukurukleyip puuu yapıp Osmanlı tokadı indirse kafi.uc flimde onu gorduk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ultrasaray0643 -- 6 Haziran 2019; 1:50:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 0MG90

İlk filmde Godzilla 10 dk gözüktü hocam. Nası sönük kaldı anlamadım.

Alıntıları Göster
    Bende ilk filmi daha çok beğenenlerdenim.Açıkçası ağır bir Godzilla fanı değilim ama canavar filmlerini çok seven biri olarak ilk film Imax'te çok hoşuma gitmişti her ne kadar Godzilla'nın iyi canavar olmasını istemesemde.Özellikle Bryan Cranston'lı açılış sahnesi,paraşütlü aksiyon sahneleri hala hatırımda.İlk filmdeki o karanlık,gizemli,gerilimli atmosferi ben bu filmde hiç hissedemedim.Bunda en büyük etmen sanırım karakterlerdi.
    Küçük kız,Vera Farmiga ve Kyle Chandler'dan daha ön plandaydı ve birçok karakter sıkıştırmaya çalışmışlar bazen sulu espiriler yapan bomboş figüranlar.İlk filmde Aaron-Taylor üzerinden anlatılan hikaye daha çok geçmişti bana bu film tamamen kaiju savaşlarına dönmüş,hikaye çok gereksizdi anlatımda çok kötü geldi.
    Filme Kaiju savaşları olarak bakarsakta Pacific Rim bence çok daha iyiydi bu filmden film Godzilla markasının ekmeğini yemiş diye düşünüyorum.Son olarakta bu tarz filmler evet sonu başından belli klişe filmlerdir fakat bu filmde o kadar çok cheesy diyaloglar,aksiyon sahneleri kullanılmışki ciddi anlamda rahatsız etti beni istisnasız herşeyi tahmin etmek.
    Vera Farmiga'nın son sahnesi, o bakışmalar tam Türk filmi gibiydi.
    Herşeye rağmen böyle yüksek bütçeli canavar filmleri çamurdan olsun yine gider Imax'te izlerim.İlk filmi çok beğendiğim için yüksek beklentiyle gittim o yüzden pek sevemedim sanırım.

Imax bilet fiyatları 38 lira haftasonu 32 haftaiçi Ankara'da.İstanbul'a göre uygundur ama insaf diyoruz.Ayda 3 film geliyor ortalama 100 lira gidiyor kişi başı.Keşke Cinemaximum daimi müşterilere bi güzellik yapsa ama nerde.Anca 4 bilet aldık mı puanlarla 1 bilet kazanıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alprn46 -- 7 Haziran 2019; 2:53:24 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: alprn46

Bende ilk filmi daha çok beğenenlerdenim.Açıkçası ağır bir Godzilla fanı değilim ama canavar filmlerini çok seven biri olarak ilk film Imax'te çok hoşuma gitmişti her ne kadar Godzilla'nın iyi canavar olmasını istemesemde.Özellikle Bryan Cranston'lı açılış sahnesi,paraşütlü aksiyon sahneleri hala hatırımda.İlk filmdeki o karanlık,gizemli,gerilimli atmosferi ben bu filmde hiç hissedemedim.Bunda en büyük etmen sanırım karakterlerdi.
    Küçük kız,Vera Farmiga ve Kyle Chandler'dan daha ön plandaydı ve birçok karakter sıkıştırmaya çalışmışlar bazen sulu espiriler yapan bomboş figüranlar.İlk filmde Aaron-Taylor üzerinden anlatılan hikaye daha çok geçmişti bana bu film tamamen kaiju savaşlarına dönmüş,hikaye çok gereksizdi anlatımda çok kötü geldi.
    Filme Kaiju savaşları olarak bakarsakta Pacific Rim bence çok daha iyiydi bu filmden film Godzilla markasının ekmeğini yemiş diye düşünüyorum.Son olarakta bu tarz filmler evet sonu başından belli klişe filmlerdir fakat bu filmde o kadar çok cheesy diyaloglar,aksiyon sahneleri kullanılmışki ciddi anlamda rahatsız etti beni istisnasız herşeyi tahmin etmek.
    Vera Farmiga'nın son sahnesi, o bakışmalar tam Türk filmi gibiydi.
    Herşeye rağmen böyle yüksek bütçeli canavar filmleri çamurdan olsun yine gider Imax'te izlerim.İlk filmi çok beğendiğim için yüksek beklentiyle gittim o yüzden pek sevemedim sanırım.

Imax bilet fiyatları 38 lira haftasonu 32 haftaiçi Ankara'da.İstanbul'a göre uygundur ama insaf diyoruz.Ayda 3 film geliyor ortalama 100 lira gidiyor kişi başı.Keşke Cinemaximum daimi müşterilere bi güzellik yapsa ama nerde.Anca 4 bilet aldık mı puanlarla 1 bilet kazanıyoruz.

Alıntıları Göster
    Puan sistemi 30 haziranda bitiyor eskiden sinemia uygulamasıyla giderdim oda bozunca maximum kart aldım 12.30a kadar olan tüm seanslar 8tl imax dahil bence bunu kullan hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Imax kaldırılmış sanırım ilgi yok bu aralar sinemaya gidecektim ama Imax olmayınca tadı olmaz.
  • Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt
    torrentlerden bakıyorum orda bile yok.ilgi daha büyük olur sanmıştım.
  • Filmi merak ediyorum bir izleyemedik
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glorfindel1907

Imax kaldırılmış sanırım ilgi yok bu aralar sinemaya gidecektim ama Imax olmayınca tadı olmaz.
    Hayatınızda bir kere IMAX izleyin ama adam gibi izleyin

Dijital ıy mıx ÇÖPTÜR

İki boyutlu analog İMAX imge baskısının eşsiz avantajları nedir ? 

1. Ultra geniş açı

2. Diğer film formatlarına göre daha derin görüntü deneyimi (hareketli çekimlerde etkisi artar, genellikle uzak plan çekimlerinde)

3. Üstün simetrik görünüm (hareketli çekimlerde etkisi artar, genellikle uzak plan çekimlerinde)

Not: Bu özellikler sadece analog IMAX 70mm ye özgüdür. Dijital kamera kayıtları ve bu ebatta olmayan daha ufak film baskıları bu özelliklere sahip değiller. 

Not 2: Bu bilgilere hiç bir yerde rastlayamazsınız DH sinema bölümüne özel hazırladım ; )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Cheritto -- 12 Ağustos 2019; 20:45:32 >

• Film baya doyurucuydu görsel anlamda kurgu anlamında falan ama bana hala 98 yılında çekilen Jean Reno'nu oynadığı film gibi hiçbiri tat vermiyor. Titan olması insanlığı koruması falan olayı saçma geliyor bana orijinali öyle olmasına rağmen. Radyasyondan dolayı mutasyon geçirip devleşmiş ve üreyip çoğalmak isteyen bir godzilla daha gerçekçi geliyor bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

Film baya doyurucuydu görsel anlamda kurgu anlamında falan ama bana hala 98 yılında çekilen Jean Reno'nu oynadığı film gibi hiçbiri tat vermiyor. Titan olması insanlığı koruması falan olayı saçma geliyor bana orijinali öyle olmasına rağmen. Radyasyondan dolayı mutasyon geçirip devleşmiş ve üreyip çoğalmak isteyen bir godzilla daha gerçekçi geliyor bana.
    Film tam bir zaman kaybı ilk 60 dakikayı zar zor izledim ve hemen kapattım.

O lanet kıza uyuz oldum tüm görselliği kurguyu LEŞ etmiş.

1998 yapımı olan bundan 5 kat daha iyi. Hiç unutamam ilk kez 15 yaşında izlemiştim 1999 yılında video kasetten. O ilk anı tekrar yaşamak isterdim doğrusu HİÇ aklımdan çıkmıyor

Godzilla 1998 puan 7.5/10

Godzilla 2019 puan 4.5/10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Cheritto -- 17 Ağustos 2019; 17:58:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Cheritto

Film tam bir zaman kaybı ilk 60 dakikayı zar zor izledim ve hemen kapattım.

O lanet kıza uyuz oldum tüm görselliği kurguyu LEŞ etmiş.

1998 yapımı olan bundan 5 kat daha iyi. Hiç unutamam ilk kez 15 yaşında izlemiştim 1999 yılında video kasetten. O ilk anı tekrar yaşamak isterdim doğrusu HİÇ aklımdan çıkmıyor

Godzilla 1998 puan 7.5/10

Godzilla 2019 puan 4.5/10

Alıntıları Göster
    Hadi ya, yeni film o kadar mı kötü? Zaten 1998 yapımı hariç Godzilla'nın bir tane güzel filmi yok da, meraklısı da değilim. Ancak dedim izlenecek film yokken görsellikl mörsellik sohbet, muhabbet arasında gider filan, indirdik. Ama bu kadar da kötü olmasını beklemiyordum, dediğiniz gibiyse.

Forumda da yıllardır yazarım 1998 yapımı Godzilla gibisi yok. Godzilla'nın fizik kurallarına aykırı devasa yapısı dışında diğer çoğu konuda gerçekçi bir yapım. 1998 yapımındaki oyuncular (Jean Reno), oyunculuklar, kurgu, ses ve efektleri, müzikler-müziklerdeki ciddiyet, Godzilla'daki o hareketlerin güzelliği, görsel efektler başka bir Godzilla filminde yok abi.

Eski Godzilla'dan Spoiler

O Manhattan köprüsündeki kovalamaca sahnesi (Godzilla bizim elemanları kovalıyor), köprünün içine etmesi, Godzilla'nın su altındaki yüzüşü, torpidolardan kaçısı, Godzilla'nın suya atlayışı. Efsane.

• Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    3.5 alacak kadar kötü değil, en az 6-7 yi hakediyor. Klişeleri, kötü yanları mevcut ama iyi yanları da var, mesela filmin temposu oldukça yüksek ve sürükleyici. Bir de bu şekilde devasa canavarları seviyorsanız filmi sevebilirsiniz çünkü ekran süreleri diğer filmlere göre çok daha fazla.

Bir de yorumlara bakarken imdb, reddit ve rt'yi tercih etmenizi tavsiye ederim çünkü dh'de ve ekşide genele kıyasla beğenmeyen oranı çok daha fazla oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Targaryen96 -- 16 Ağustos 2019; 14:48:57 >
  • Bir önceki filme nazaran çok iyiydi görsel şölen aksiyon durmak bilmiyor ben beğendim
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    Film gayet güzel bence filmdeki sorun aile ilişkileri yine aralarda aksiyonu duraksatıyor duraksamasına değmiyor yani aile bize herhangi bir duygu geçiremiyor bu yüzden sıkıyor ama ilk filmden çok daha iyiydi bence.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.