Şimdi Ara

[GODZİLLA UĞURLANDI] 30 ARALIK 2015-3 OCAK 2016 EFSANEVİ KAR YAGISINA VEDA... (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14.293
Cevap
119
Favori
288.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
541 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Azor yardi gecti sistemi vermesse pes artik vermesi gerekiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nallart N kullanıcısına yanıt
    FOOOOOOOOOOOOO.....S
  • Haydi Bismillah

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar oglenden cok cok farklı ve daha iyi bir guncelleme oldu.Bunun devamının gelecek guncellemelerde gelecegine inanıyorum :) HARİKA Bİ DEGİSİM OLDU

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nallart

Arkadaslar oglenden cok cok farklı ve daha iyi bir guncelleme oldu.Bunun devamının gelecek guncellemelerde gelecegine inanıyorum :) HARİKA Bİ DEGİSİM OLDU

Biraz daha detaylı açıklarmısın

• quote:

Arkadaslar oglenden cok cok farklı ve daha iyi bir guncelleme oldu.Bunun devamının gelecek guncellemelerde gelecegine inanıyorum :) HARİKA Bİ DEGİSİM OLDU

Evet ama Azor un bu Izlanda ua haddini bildirmesi gerekli sinir oldum kac gündür

• quote:

Orijinalden alıntı: Circassian81

quote:

Evet ama Azor un bu Izlanda ua haddini bildirmesi gerekli sinir oldum kac gündür

Aynen.yoksa efsane iniyordu . Azorun gucu de biraz sıkıntı.sadece izlanda degil :)

• Kar yağsın okullar tatil olsunda rahat rahat ygs çalışalım
  • Ne olacak şimdi şuan yılbaşına kar gelme olasılığı var mı ?

• kardeş geçen yıl yağmur durmadı haliyle kar da yaptı... bu sene kurak yağışsız. resmen donuk bir hava var. inşallah yağışlar gelir, karı bırak yağmura da razıyız ama... bu sene zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gambot

Ne olacak şimdi şuan yılbaşına kar gelme olasılığı var mı ?

muhterem O kadar karmakarısık ki simdi yarın aksam belli olur desem yalan olur.Bir efsane var ortada.Ya bize gelecek ya da gelmeyecek.Yarın obur gun her sey daha da netlesecek ;)

• nallart N kullanıcısına yanıt
    Efsane gelirse Ankara'ya da gelir mi?
  • Geçen yılki yağış birkaç seneyi götürecek cinsdendi o yüzden bu yıl kurak geçecek galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SteveGates

Efsane gelirse Ankara'ya da gelir mi?

2 3 gune belli olacak her sey :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gambot

Ne olacak şimdi şuan yılbaşına kar gelme olasılığı var mı ?

muhterem O kadar karmakarısık ki simdi yarın aksam belli olur desem yalan olur.Bir efsane var ortada.Ya bize gelecek ya da gelmeyecek.Yarın obur gun her sey daha da netlesecek ;)

3-4 güne netleşir yani ?

• Evet. Arkadaslar dualarımız kabul oldu.İyi guncelleme oldu.Simdi 1 saat sonra ecmwf var.Bu da cok onemli.Herkes burada olsun

• quote:

Evet. Arkadaslar dualarımız kabul oldu.İyi guncelleme oldu.Simdi 1 saat sonra ecmwf var.Bu da cok onemli.Herkes burada olsun

Ben burdayım hocam güncel bir şekilde takip edeceğim konunu.

• Ya şöyle türk dizileri gibi yarıda bırakma cümleni heyecanlandırma, adam gibi açıkla ne var ne yok. Sürekli 1 saate 1 güne 30 dakikaya belli okur diyosun.

• Geçen sene en ufak karda abartan nallart :D demekki bu sene kar mar yok :D şaka maka arkandayız
  • quote:

Orijinalden alıntı: FührerHitler

Ya şöyle türk dizileri gibi yarıda bırakma cümleni heyecanlandırma, adam gibi açıkla ne var ne yok. Sürekli 1 saate 1 güne 30 dakikaya belli okur diyosun.

Efsane o kadar yakınki. Ama modeller de o kadar karmasıkki. 2 3 gun icinde kesin belli olacak.Belli oldugunda Burayı yakacagımı herkes bilir.Hele biraz daha sabır.SU AN FIRTINA ONCESİ SESSİZLİK.TADINI CIKARIN :)

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.