Şimdi Ara

[GODZİLLA UĞURLANDI] 30 ARALIK 2015-3 OCAK 2016 EFSANEVİ KAR YAGISINA VEDA... (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14.291
Cevap
119
Favori
284.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
541 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yerimizi alalım. Geleneksel dh kış anakonusu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hadi bakalım hocam. Nallart'a aslında pek güvenemiyorum nedense ama insanın inanası geliyor.
  • Ulan hala inaniyor musunuz şöyle şeylere
  • Oynamadi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TREMİLA_ -- 22 Ekim 2015; 10:06:33 >
  • Özlemiştik hocam

• Son 10 yılın en soğuk kışı diyorlar...Hayırlısı bakalım.
  • Fox'ta haber geçti bu yıl fena olacakmış. Nallart sendeyiz hocam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oo nallart reyiz qandormıyon demi rez alalım o zaman
  • Seninde gecen seneden tahminlerini biliyor ve guveniyoruz fakat bilemedim simdi.
     [GODZİLLA UĞURLANDI] 30 ARALIK 2015-3 OCAK 2016 EFSANEVİ KAR YAGISINA VEDA...

• geçen sene tadını çıkardık inşallah bu sene de daha güzeli olur.
    Tabi sokaklarda yaşayanlar için belediyelerin bir an önce hazırlık yapması lazım. Her sene tv lerde yolların tuzlanması trafik kazaları düşen insanların videoları boy boy gösteriliyor ancak sokaklardaki evsizlerden bahsedilmiyor. Bıraksınlar yol tuzlamayı da barınma alanlarını hazırlasınlar.

2. olarak da çiftçilerimize bereketli bir yıl olur inşallah geçen senenin bereketli yağışları malesef yaz dönemine bereket olarak değil afet olarak yansıdı
  • Geldi yine TİPİni sevdigim KAR YAGACAK KAR

• quote:

Orijinalden alıntı: DevrimSeven60

Seninde gecen seneden tahminlerini biliyor ve guveniyoruz fakat bilemedim simdi.

Ntvdede tam tersini dedi. Elnino yüzünden son 10 yılın en soğuk kışı olacak dedi. Bunlarda nedediğini bilmiyorlar ben bu konudan takip edeceğim geçen sene çok heyecanlıydı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Profiterol

quote:

Orijinalden alıntı: DevrimSeven60

Seninde gecen seneden tahminlerini biliyor ve guveniyoruz fakat bilemedim simdi.

Ntvdede tam tersini dedi. Elnino yüzünden son 10 yılın en soğuk kışı olacak dedi. Bunlarda nedediğini bilmiyorlar ben bu konudan takip edeceğim geçen sene çok heyecanlıydı.

Kesinlikle ama kesinlikle cok heyecanli oluyor evet.

• Takipp ..Kış hazırlıkları başlasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartal0001903 -- 19 Ekim 2015; 20:21:55 >
  • ARALIK AYININ ORTALARINA KADAR SICAKLIK MEVSİM NORMALLERİNİN ÜSTÜNDE OLACAK.
  • mahalle yanarken o rus saçını tararmış diye bir söz var. Kış size güzel 1 hafta fazla tatil yaparsınız ama evine kömür alamadığı için bebeği ölen aileyi kimse umursamaz.
  • EFSANE DÖNDÜ
  • quote:

Orijinalden alıntı: deadmau5.

Önlerden

Niye eksilediniz lo

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen kahin misin kardeş?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • GÖ-MÜ-LE-CE-YİZ

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.