Şimdi Ara

Göğüs Bölgesinde Yağ Yakımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar konum gayet açık ve net. Her erkek demek istemiyorum ama genel olarak biz yağlı erkeklerin bir derdi vardır göğüslerimizin ucunda yağ toplanır ve tişörtlerden çok kötü görünür. Göğüs Bölgesi için her hangi egzersiz antremanı önerebilecek bir dost var mı aranızda yada dostlar? Göğüs bölgeside demek yanlış sanırım çünkü bölgesel yağ yakımı yok. Kas amacında değilim zaten yağ yakınca kaslar meydana çok daha kolay bir şekilde çıkıyor bana biçimlendirmek kalıyor. Yağ yakıcı kullanmıyorum kullan diyeniniz varsa alırım ama ben daha doğal yoldan nasıl yağ yakarım onun peşindeyim. Yardımlarınızı bekliyorum sizlerin önerisiyle ve yardımlarıyla artık tişörtlerin içinde rahat edip utanmadan ve kasılmadan yürümek istiyorum. NOT: Boy 1.78 Kilo 79 Yaş 18 Ekmek yemiyorum

• Yağ yakmanın tek çözümü cardio.Başka türlü sağlıklı veremezsiniz.Spor salonuna yazılabilirsiniz,her gün koşabilirsiniz-yürüyebilirsiniz ya da evde insanity gibi programları yapabilirsiniz.Zannediyorum 1 ayda verirsiniz 3-5 birşeyler o da yeter size.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrCnR06

Yağ yakmanın tek çözümü cardio.Başka türlü sağlıklı veremezsiniz.Spor salonuna yazılabilirsiniz,her gün koşabilirsiniz-yürüyebilirsiniz ya da evde insanity gibi programları yapabilirsiniz.Zannediyorum 1 ayda verirsiniz 3-5 birşeyler o da yeter size.

Bayramdan sonra 2 aylık bir fitness salonuna yazılıcam ve sadece kardiyo işlemi koşu ve bisiklet ile çalışıcam haftada 5 gün 1 1,5 saat yeteli olur mu yani istediğim yağsız vücuda kavuşabilir miyim? tabi yanında sadece 3 öğün dengeli beslenerek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eliptik bisiklet mekik şınav-barfiks ...
  • tek bölgenin yağını hiç bir sekilde yakamazsın. Sadece tek bölgenin kasını geliştirirsin o mevcut yagı gizler.
    Yağ yakımı vücütta komple olur başından ayaına kadar orantılı yakılır. En cok yag herkesin orta kısmında mevcuttur en son da alt-üst yağsız kaldımı orta kısımdakiler de kabolur...

çabuk yag yakımı için vücudundaki en buyuk kasları çalıştırırsan hızlı yag yakarsın o kas gruplarıda bacaklar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: historiyst_45

Eliptik bisiklet mekik şınav-barfiks ...

Şınava başladım barfiks ortamı olmadığı için mekik setlerini arttırdım

• Benim evde de yok zaten parklarda falan oluyor hani onu kasdettim ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: historiyst_45

Benim evde de yok zaten parklarda falan oluyor hani onu kasdettim ...

Öyle diyorsan gideriz parka :D sağolasın

• Estağfurullah acizane tavsiyem gerçekten çok zor ama kolları feci güçlendirmekte ...
  • Konu hala canlı arkadaşlar. Her hangi bir beslenme tavsiyesi olan var mı?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.