Şimdi Ara

Göğüs kafesi çıtlaması (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
65
Cevap
1
Favori
189.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende de var.ozellikle sabah kalkarken inanilmaz agri oluyor.Gun içinde hissetmiyorum.Istirahat edecegim zaman daha cok kendini gosteriyor.Özellikle sert bir yere yatinca kalkerken göğsüm takir takir ediyor.Hastalığın ismi Kostokondrit dir.Soguk su ictigimde ve göğüs bolgemi usuttugumde agri artıyor.Rabbim hepimize sifa versin.Cok onemli bir durum olmadığını düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sorun bendede vardı fitness ka uğraşıyorum ağırlıktan olduğunu düşünüyorum doktor mal gibi bakmaktan başka birşey yapmadı iki göğsümün arası bastırınca yatakta dönerken falan ağrıyordu muhtemelen bi kas ya da kemik problemiydi göğsüme fazla yüklenmedim 6 ay kadar sonra geçti yer yer çok yüklendiğim zamanlar hala oluyor takma kafaya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BEYLER BU HASTALIK GEÇMİYECEK BİR HASTALIK DEĞİL 2 AYLIK BİR TEDAVİ SÜRECİYLE ŞUAN BELİRTİ KALMADI ARADA HAFİF BİR SANCI GELİYOR
    1.KAFANIZA TAKMAYIN
    2.DOKTORA GİDİN
    3.İLAÇLARI KULLANIN BANA KREM VE 4 TANE İĞNE VERDİ İSİM YAZMIYCAM DOKTORUNUZ YAZARSA KULLANIRSINIZ ÇÜNKÜ [yanlış tedavi daha kötü sonuçlar doğurur]
    4.BU OLAYIN SPORLA BAĞLANTILI OLDUĞUNA KATILIYORUM VÜCÜT GELİŞTİRME GİBİ DİNLENİN TEDAVİ SRECİNDE EN AZ 3 HAFTA
    5.STRESS BU OLAYIN BAŞLICA ETKENİ BENCE KAFANIZI DAĞITIN
    6.Tietze Sendromu (Kostokondrit) bana bu tanıyı koydu doktorum
    ALLAH HEPİNİZE ŞİFA VERSİN UNUTMADAN KÜTLETMEYİN ASLA AMA ASLA KÜTLETMEYİN
  • Çok lanet bi hastalık işin ilginç yanı ne röntgen nede mr da hiç bişey çıkmıyor.Herşey halı sahada göğüsle topu stop etmelerden sonra başladı.ağrılar bazen şiddetleniyor bazen geçiyor ama asla tamamen iyileşmiyor bazı geceler sola sağa dönerken uykudan uyandırıyor.birşey kaldıracak olunca batıyor.Üzerine bası uygulayınca dahada kötü oluyor.Sıkışıklık gibi bişey oluyor geriye doğru esnediğimde çıtır diye ses geliyor rahatlıyorum biraz. kullanmadığım ilaç kalmadı.Nasıl geçecek bilmiyorum Allah herkeze şifa versin
  • özet: Koşudan sonra oldu 1 aydır çıtlama devam ediyor. (Son 1 yıldır kpss yüzünden hareketsiz bir hayatım vardı sınav bitti spora başladım)

Evde ağırlık çalıştım 1 ay kadar asla hırslı çalışmadım sakatlanmayayım diye 5kg ile yapıyordum tüm hareketleri (halbuki 2-3 sene önce 10lu kilolarla çalışırdım) sonra ağırlığı bıraktım koşuya verdim kendimi bir gün koşudan döndüm yattım sabah kalktım kaburgam acayip ağrıyor boylu boyunca ama ağrı, noktasal bir ağrı tespit edemedim bir türlü 2-3 gün oturup kalkarken çok dikkat ettim sancı oluyordu yoksa sonra 3-4. gün ağrı o kadar çok azaldı ki ben bir 1 haftaya hiç bir şey kalmaz bende dedim ama o küçük ağrı 1.5 ay kadar sürdü daha sonrasında geçen kaburga ağrısı yerini sternum ağrısına ve göğüste çıtlamaya bıraktı 2 aydır sadece yürüyüş yapıyorum dış kaynak subaylığa başvuracağım seneye doktora gitmeye de korkuyorum teşhis alırsam ilerde önüme çıkar diye...

bunları da data olsun diye yazdım bir gün bir işe yarar umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kadir190 -- 19 Şubat 2021; 14:57:36 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.