[ban]Tüm soltek ürünleri fatura tarihinden itibaren 2 (iki) yıl gerçek garantiye sahip olup biz <b>VERİBİLİŞİM</b> olarak soltek anakart larında kırılmadığı sürece butür arızalar garanti kapsamında sorunu giderilecektir. Bu olayın sektördeki diğer bilgisayar firmalarınada örnek olması dileğiyle.
ban diğer firmalara heralde :T yıldıray kardeşim sende eline üşenmemiş yazmışsın saol bilgilendirici oldu.. boşver takma diycem ama takılnıycak gibi deilki.... neyse akşama çiçek pasajında görüşelim :T herkese iyi çalışmalar...
safir ve police arkadaşlar. kaygılarınızda haklısınız ama firmaya kuru bir teşekkür etmektense ben de elimden geldiğince tanıtımlarına ve bu tarz hizmetlerini duyurma ihtiyacı duydum. tabii ki kötü birşey duyduğumda tepkilerim de olacaktır. saygılar...
Gerçektende mukemmel bir teknik servisi war.Anakartimda ısı problemı vardı(hem anakart bazlı hemde toplayan bilgisayarcının thermal grease i fazla surmesınden dolayı) bana anakartla beraber islemci ve fanımıda yollamamı soyledıler.Anakartım bugun geldı hem anakart degismis hemde islemcime iletken surulup istegim uzerine overclock cekilmiş olarak geldi.
Böyle firmalar parmakla gösterilecek kadar az...
tebrikler GOk bilisim ve Soltek
Züpper züpper bir firma,bildiğiniz gibi değül Hamdi abi Ahmet ve Osman ıda çağırda pekiştirek olayı...
BENDE GÖRÜŞTÜM.. İZMİT'TEYİM VALLA ARKADAŞLAR NEREDEYSE İZMİTE KAHVE İKRAM ETMEYE GELECEKLERDİ. BİR SÜRÜ SORUYLA MEŞGUL ETTİM , BİRKERE OF BİLE DEMEDİLER.ARADIĞIM ÜRÜNÜN TÜM BAYİLERİNİN TELF.VE ADRESLERİNİ VERDİLER. BURALARDA OLSA HİÇ ÇIKMAM DÜKKANLARINDAN. BURSALILAR ÇOK ŞANSLISINIZ...
cok dokunakli gercekten... aglamak istiyorum, tutmayin beni [bwlng][bwlng][bwlng]
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme