Şimdi Ara

Gökhan Fener'e Resmi İmza Attı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Fenerbahçe, Galatasaray'la çarpışma halinde olduğu, Gençlerbirliği OFTAŞ Spor'dan Gökhan Gönül'le 4 yıllık sözleşme imzaladı. İmza töreninde şunlar konuşuldu.Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Gençlerbirliği OFTAŞ Spor'dan aldığı Gökhan Gönül ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.

Gökhan, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nın basın toplantısı odasında düzenlenen törende kendisini 4 yıllığına sarı-lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

Asbaşkan Mahmut Uslu ve Genel Sekreter Vedat Olcay'ın katıldığı imza töreninde yönetici Hakan Dinçay da hazır bulundu.

Mazisi şampiyonluklarla dolu Fenerbahçe kulübüne gelmekten dolayı mutlu olduğunu ifade eden Gökhan, transferinde pay sahibi olan herkese teşekkür ederek, ''Bana kapılarını açan, beni buraya layık gören sayın başkan Aziz Yıldırım ve yönetim kuruluna teşekkürlerimi sunuyorum. Burası şampiyonluklarla dolu bir kulüp. 5 yıldır profesyonel futbolun içindeyim. 3 yılında şampiyonluk yaşadım. Fenerbahçe'de de şampiyonluk yaşamak istiyorum'' şeklinde konuştu.

İmza törenine 77 numaralı formasıyla gelen Gökhan, törenin ardından saha içinde basın mensuplarına poz verdi.

Mahmut Uslu, Gökhan'ın transferiyle sarı-lacivertli takımın savunmasının sağ kanadındaki ihtiyacını giderdiklerini belirterek, ''4 yıllık kontrat yaptık. Fenerbahçe'ye uzun dönemde hizmet edecek genç bir arkadaşı kadromuza kattık. Kendisine başarılar diliyorum'' diye konuştu. Gökhan Gönül'ün önümüzdeki günlerde, Fenerbahçe'nin Avusturya kampına katılması bekleniyor.

• hayırlı olsun.genç oyuncuların takıma girmek biraz daha fazla çalışması lazım
  • Takımımıza hayırlı olsun
  • hayırlı olsun
  • bir dönemin genç millilerini bitiren Fener yine tüketmek için genç futbolcu alıyor,
    biri dur desin buna
  • bir genç furbolcumuzu daha kaybettik....
  • oda yakında sönecektir her fb ye gelen genç oyuncular gibi
  • tamam
    quote:

Orjinalden alıntı: SPaCeLoRD

bir dönemin genç millilerini bitiren Fener yine tüketmek için genç futbolcu alıyor,
    biri dur desin buna
  • yine boş muhabbet yapmışlar...

oynayabilen kapasitesi yeten oynar misal: tuncay,serhat,volkan,ümit,deniz,selçuk,rüştü...

oynayamayanı tabi ki göndereceğiz turşusunu mu kuracağız.oynamayanlar kadroya girecek derecede
    olmayanlar gider.misal:serkan,servet,mehmet,ali güneş,murat hacıoğlu..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.