Şimdi Ara

Gökhan GÖNÜL 3 Ay Yok (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Furkan*

Sen boşver belediyeyi küme düşmemeye bakın siz

Bizim bir iddiamız yok dikkat edersen. 5.olsak sevineceğiz. Atmosfer dışında gezen sizlersiniz. Ama daha gazınızı alacak çok takım çıkacak merak etmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: £se®

quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

quote:

Bizim q7 ve gutide sizin ilk 18e bedel bende bunu biliyorum nolucak şimdi ?

Ondan mı geçen hafta belediye sularınızı kesti.

Yok hocam, o sadece bir kazaydı. Diyorum ya, Real Madrid 1, Beşiktaş 2. Zaten UEFA'yı da alacaklar. Seneye de allahın izniyle Şampiyonlar Ligi.

sampıyonlar lıgını buyuk yazıyorsun Allah ı kucuk harfle.enteresan

• Kaçın renksizler geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

quote:

Orijinalden alıntı: £se®

quote:

quote:

Bizim q7 ve gutide sizin ilk 18e bedel bende bunu biliyorum nolucak şimdi ?

Ondan mı geçen hafta belediye sularınızı kesti.

Yok hocam, o sadece bir kazaydı. Diyorum ya, Real Madrid 1, Beşiktaş 2. Zaten UEFA'yı da alacaklar. Seneye de allahın izniyle Şampiyonlar Ligi.

sampıyonlar lıgını buyuk yazıyorsun Allah ı kucuk harfle.enteresan

Bravo, iyi yakalamışsın. Mesela dalgınlıkla olmuş olamaz mı? Hem büyük ya da küçük yazmam Allah'ın yüceliğini artırıp veya azaltıyor mu?

• Renkli seferberliği
  • quote:

Renkli seferberliği

Renkli seferberliği değil, renksiz antipatikliği.
  • quote:

quote:

Renkli seferberliği

Renkli seferberliği değil, renksiz antipatikliği.

Şimdiye kadar herkes fblilere kafayı takmıştı ama bu sene renksizler büyük bir çabayla bizim yerimizi almaya başladı. Bir Quaresma, başkanı kurtardı. Gelene geçene soda vs. diyerek kendilerini komik durumlara soktular ve hala şunu öğrenemediler; şuan gsliler fb'yi, fbliler ise gs'yi yenmekten büyük haz alır ama bjk'yi yenmek bu hazzı vermez. 3. Büyük bjk'ye başarılar.

• Ağlama benide ağlatıcaksın :(
  • quote:

Ağlama benide ağlatıcaksın :(

Aman sezon sonu siz ağlamayında.
  • elimizdeki malzemeler arttı.balonun patlaması bekleniyor
  • Biz sezon sonu ağlamayızda siz sezon başında ağlamaya başlamışsınız
  • quote:

Biz sezon sonu ağlamayızda siz sezon başında ağlamaya başlamışsınız

Burda adam gibi bişey konuşuyoruz amacın ortalığı karıştırmaksa Galatasaray bölümüne git sizin gibilerle uğraşmak istemiyoruz arkadaşım
  • quote:

Orijinalden alıntı: EkmekÜstüKokoreç

quote:

Biz sezon sonu ağlamayızda siz sezon başında ağlamaya başlamışsınız

Burda adam gibi bişey konuşuyoruz amacın ortalığı karıştırmaksa Galatasaray bölümüne git sizin gibilerle uğraşmak istemiyoruz arkadaşım

Bizim bölüme neden gönderiyorsun yahu. Bizede yazık değilmi.

Bu arada yanlış anlamayın ama GG son 2 senedir fazla mı sakatlanıyor bana mı öyle geldi.?

• Fazla sakatlanmak değil de; normal sakatlanıyor, hırs ve takıma yararlı olma azminden sakat oynuyor ve sanırım şiddeti artıyor. Mesela omuz nüksetti sandım Paok maçında ki öyle de oldu galiba. Hırsını takdir ediyorum ama ona sağlam ihtiyacımız var. Sakatlandığında dinlenmesi gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orgulas

Fazla sakatlanmak değil de; normal sakatlanıyor, hırs ve takıma yararlı olma azminden sakat oynuyor ve sanırım şiddeti artıyor. Mesela omuz nüksetti sandım Paok maçında ki öyle de oldu galiba. Hırsını takdir ediyorum ama ona sağlam ihtiyacımız var. Sakatlandığında dinlenmesi gerek.

Sana katılıyorum maçta hırsından top alıcam derken kendini sakatlıyor bunları yapmaması lazım o daha bize lazım
  • quote:

quote:

Fazla sakatlanmak değil de; normal sakatlanıyor, hırs ve takıma yararlı olma azminden sakat oynuyor ve sanırım şiddeti artıyor. Mesela omuz nüksetti sandım Paok maçında ki öyle de oldu galiba. Hırsını takdir ediyorum ama ona sağlam ihtiyacımız var. Sakatlandığında dinlenmesi gerek.

Sana katılıyorum maçta hırsından top alıcam derken kendini sakatlıyor bunları yapmaması lazım o daha bize lazım

onun gibisi zor bulunur
  • quote:

Orijinalden alıntı: prenskaan

quote:

quote:

onun gibisi zor bulunur

Hocam ilk maçta gayet iyi bir sağbek bulduk

Gökhan 1-2 hafta dinlensin bence. İçi rahat olsun sağ koridor emin ellerde

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.