Şimdi Ara

Gökhan Töre silahlı saldırıya uğradı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
1
Favori
2.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • fenerin şampiyonluğunu kutluyorlardı galiba.
  • Ahmet Çakar'ın dediğine göre bu ateş edenler Gökhan Töre'yi bir başka mekandan itibaren takip etmişler, olay başka bir mekanda başlamış.

Bu son mekanda direkt gidip vurmuşlar, Gökhan Töre kaçarken sırtından vurulmuş.
  • Görgü tanıkları alaka yoktu havaya sıktı derken Ahmet Cakar yine ortaligi karistirmaya calisiyor. Ayip ya.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim deli oldum bu beyaz tv ne biçim haberler yapıyor bu muhabirler özellikle devrim zengi midir nedir bilmiyorum bunlar yalan haber yapıyorlar bence önder turacının resmini koymuş o mu belli eğil tele röportaj diyor bide varya yalancı bunlar delirecem yav
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daryl Dix0n

kardeşim deli oldum bu beyaz tv ne biçim haberler yapıyor bu muhabirler özellikle devrim zengi midir nedir bilmiyorum bunlar yalan haber yapıyorlar bence önder turacının resmini koymuş o mu belli eğil tele röportaj diyor bide varya yalancı bunlar delirecem yav

İyi de vurulanlardan biri diyor ki Önder Turacı oradaydı, kafasını eydim. Önder Turacı'yı arıyorlar ben yoktum Volkan vardı, bana çok benziyor karıştırıyorlar diyor.

Volkan'ı arıyorlar ben yoktum Önder vardı diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: safkar14

quote:

Orijinalden alıntı: Daryl Dix0n

kardeşim deli oldum bu beyaz tv ne biçim haberler yapıyor bu muhabirler özellikle devrim zengi midir nedir bilmiyorum bunlar yalan haber yapıyorlar bence önder turacının resmini koymuş o mu belli eğil tele röportaj diyor bide varya yalancı bunlar delirecem yav

İyi de vurulanlardan biri diyor ki Önder Turacı oradaydı, kafasını eydim. Önder Turacı'yı arıyorlar ben yoktum Volkan vardı, bana çok benziyor karıştırıyorlar diyor.

Volkan'ı arıyorlar ben yoktum Önder vardı diyor.

işin işinde iş var ama bakalım ne olacak. Gökhan laf falan mı attı acaba ne oldu
  • rastgele ateş açıyor hepside bizikilere denk geliyor.milletin karısına kızına laf atarsanız vururlar tabi gebermediklerine dua etsinler.rezil futbolun üstüne birde eğleniyorlar hede sabahlara kadar.olan yine biz taraftara oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.