Şimdi Ara

GÖKTE UÇAN BİŞE PERİ GİBİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
2.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yoq gercekten gm bunlar koxper felan arıolar bende vardı ole bi ss ama bilg format attım gıttı bu arada onlar gm bendekı ss dede cleawer gorevındeyken peri halındekı bı gm vardı
  • p1 GM ONLİNE GLY. ların ordaydı şimdi cz de 2 kişi ban yed,
  • Alın bu ssde benden dün manes yeni adam kasıyodum 2 dk da bir melek çıkıp durdu vallaha bende bi resmini çekeyim dedim çektim:D

GÖKTE UÇAN BİŞE PERİ GİBİ
  • yok bunlar gm deıl yılbası event ı ıcın ama yıne rouge ler daha sanslı olacak ve bu gorev bugı 2 ay sınra dzelecek
  • Evet Dün banada göründü başkası koxp kurdugu ıcn tum party ful ban yediq Keşke görmez olsaydım.
  • BUNLARDAN BU GÜNLERDE ÇOK ÇIKMAYA BASLADI ÖNCEDEN YOQDU K2 GÖREV BUGU YAPANLARI BANLIYCAM DEDİ ŞAŞIRDI KOXPERLERİ BANLIYO
  • quote:

Orjinalden alıntı: @ke®

Alın bu ssde benden dün manes yeni adam kasıyodum 2 dk da bir melek çıkıp durdu vallaha bende bi resmini çekeyim dedim çektim:D

GÖKTE UÇAN BİŞE PERİ GİBİ

EVET BEYLER RESİMDEKİNİ GÖRDÜM GDİYODU SS LEYEMEDİM SONRA KAYBOLDU BİRDEN TOWN ÇEKTİ HERALDE

• o gm oyundan çıkarkende o videoda yukardan geziyo gm o
  • ares yılbaşına erken girdi..Ben dün epey bi gördüm..Geyikleriylen geziodu noel buba
  • arkadaslar kesinlikle gm
  • WALLAHA DE
  • adamın doqum günü heralde
  • benim bilgiğim kadarıyla oto koxp ban açılınca oluyo bu ama yanılıyoda olabilirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaNiACc

beyler bence gm neden derseniz oyundan cıkınca youtube den bi video izleniyor dikkat ederseniz acı yukardan o melege benziyen şey olabilirmi ?

sende öle bakmak istiyon mu??

çözünürlüğü yükselt biraz home a bas ama sen görünüyo gm görünmüyo ama öle görürsün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRojka -- 14 Ekim 2006; 14:03:12 >
  • gm o kesin gm
  • Beyler o gm neden derseniz oyudnan çıktıktan soran sitesi açılıyo orada bi video var ordada havada video izliyo takip ederseniz o gm merak etmeyin koxpcular gene çoğlaıd 2gün önce chyperda ban show vardı en az 30 kişi ban yedi bizim yan tarafta bi koxper vardı uruk tornda o kız geçti tepeden aradan 2dk soran adama banned yazdı :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: karapanter44

BEYLER DEMİN PATOSDA SABER LERİN ORDA GÖKTE UCAN BİŞE GÖRDÜM BÖLE PERİ GİBİ BİŞE TAM SS LİYODUM KAYBOLDU SİZCE GM Mİ BEN BİLMİYOM WALLA NE SÖLERSENİZ İYİ OLUR

diyorsun ama ...

ya pelerin gibi dediğin noel baba kizaği ile beraber gidio öndede geyikleri inanmiçaniz ama öle büük ihtimal gm ve koxper avinda!!!

• gm!!!!
  • bence onlar mage falan deil mage olsa koxpcuları banlardı m2de adam czde koxp kurmuş niki Fua humanın biri cz şov yapıo adi kospla
  • oyunun easter egglerinden biri...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.