Şimdi Ara

Goku vs Süperman vs Hulk ciddi bir şekilde tartışalım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Artık trollemeyi bir yana bırakalım ve ciddi bir şekilde şu olayı noktalayalım istiyorum sataşma olmadan. Sizce hangi Süperman ve Goku formları Composite Hulk'u yenebilir. Yada tam tersi...

Bana göre. Composite Süperman(Strage Visitor) hem Goku'nun tüm formlarını hemde Hulk'un tüm versiyonlarını kolaylıkla yerle bir eder.

Composite Hulk Skyfathers seviyesindeki Watcher's larla savaşabilen bir form. Yani en az multi galaxy buster seviyesinde bir gücü var. Bu onu bence Ssj3 Goku ve Post Crisis Süpermandan güçlü yapıyor ama Süper Saiyan God Goku ve Silver Age Süperman'ın featları composite Hulktan daha yüksek bir seviyede bence.

Geriye Goku ve Süperman kalıyor. Goku'nun composite hali ise Xeno Goku'dur. Xeno Goku ise base formda Demigra ile başa baş savaşabilen bir karakterdir ki kendisi ssj4 olursa gücü onlarca kat artar. Demigra'nın gücünü tarif edecek olursam kendisi tüm dbh multiversesini tehtid eden bir güçtür ve gücüyle db deki tüm timelineları silebilir. Buda otomatikman multiversal bir feat belirtir. Composite Goku da bu şekilde..

Hulk'un sınırsız güç seviyesine gelirsek eğer aynı olay Gokuda da mevcut. Kendisi Hulk gibi sürekli savaştukça güçlenen biri. Goku'nun sınırsız potansiyelinin olduğu Dbs 131 bölümde açıklanmıştır. Multiverse sarsma olayına gelirsek o biraz çelişkili bir feat olmakla birlikte Goku da Ultra İnstinct formuyla evrenlerin içinde bulunduğu sonsuz boşluğu titretmişti. Hatta multi continent buster Kratos bile Baldur ile savaşırken Asgardtan tut Jotunheime kadar tüm realmleri sallamış hatta oyunda geçen hikayelerin birinde Dünya Yılanı ve Thor'un mücadelesi o kadar şiddetli olmuşki Dünya Yılanı savaşta zamanda geriye gitmiş.
    Bu olay ikisinin gücünü 3 boyutlu zaman ve uzaydan öteye götürür ve universal bir feat belirtir normalde ana göz var nizam var bu adamlar atak potansiyeli belli sonuçta. Bu yüzden bunları feat olarak sayarsak 5d bir Hulk, Ui Goku ve Universal Kratos ile karşılaşmız oluruz ama bunların 5d seviyesinde ne apsi nede haxının olmadığını bildiğimiz için burada büyük bir çelişki oluşur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyondG -- 23 Ağustos 2018; 16:20:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Duygulandım seni görünce .. Yoktun ortalarda uzun süre ..

• quote:

Orijinalden alıntı: Irishman

Duygulandım seni görünce .. Yoktun ortalarda uzun süre ..
    Arada ne konular dönüyor diye bakıyorum sadece. Çok kafama takılan bir şey görürsem yazıyorum. Forumda Gokunun ciddi bir şekilde underrated olduğunu farkettim onun için ilk kez bir konu açtım

• BeyondG kullanıcısına yanıt
    Dimensionslara devam mı

O verse bu verse konuşup duruyorduk senle bi ara hatirliyor musun ?

• quote:

Dimensionslara devam mı

O verse bu verse konuşup duruyorduk senle bi ara hatirliyor musun ?
    Bakıyorum hepsine onun dışında visual novelleri takip ediyorum. Umeniko, Masedaverse, Dies ırae, I\O, Demon Bane, Demon King Daimo vs. Onun dışında gavur sayfaların yazıyorum.

Baya bağlanmışsın sen animelere yav ..

Suggsverse baya ilgimi çekiyor benim de bu ara . Onun Wiki bölümlerine falan bakıyorum full .

Bir de şu Verse and Dimensions'taki karakterler çok ilginç . Çoğu omnipotent üstü .

• quote:

Baya bağlanmışsın sen animelere yav ..

Suggsverse baya ilgimi çekiyor benim de bu ara . Onun Wiki bölümlerine falan bakıyorum full .

Bir de şu Verse and Dimensions'taki karakterler çok ilginç . Çoğu omnipotent üstü .
    Sadece VN izliyorum işte onun dışında çizgi romanlarıda eskisi gibi okumuyorum. Sadece One Punch Man'ın mangasını takip ediyorum. Bu işlere sarsam hergün burada olurdum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Ben mega dosyalardan okuyom çryi .. İndirmesi uzun ve sıkıcı ama değiyor .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.