Şimdi Ara

Gold`a doğru emin adımlarla [Xin Zhao içerir] [S II oldum] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu champ ı bi ben oynayamıyorum heralde

• Ne sallamışlar adama be adam galibiyetleri dizmiş iteminden bilmemnesinden vay arkadaş ne cilingirler varmış forumda herkes dünya klası seviyesinde maşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Udyr.

karşıya bilen jungler gelsinde 2 lvlda ganki görürsün

+1

2 lvlda red çalınırsa bide orda counter jungler yerse görür o :) ancak silver da nekadar bunu düşünen jungler olur onu bilemem :)
  • GÖZÜM KULAĞIMDAN ÇIKTI BULAMIYORUM
  • Xin Zhao ya hasar icin oyundaki tum item lari cikabilirsin orada bir problem yok static te ciksan IE de wits end de her zaman damage vurur o hero sebebi skillesti ofansiflige cok uygun oldugu icin. ama su tarz bir build xin zhao yu iyi bir takim oyuncusu ayni zamandan yuksek damage dealer yapar. FF(yaban alevi)-Mahfolmus-Youmuu devami tank gitmelisin. Takimda tank varsa sende epey kastiysan uclu kuvvet alabilirsin bu 3 item dan sonra.
    Sebebi ise zaten cok fazla saldiri hizin oluyor bu durumda Botrk aldigin zaman bu attack speedi %hp olarak kullanabiliyorsun mahfolmusun sayesinde. Uzerine birde FF damage eklenince basic attacklarin muazzam damage ler cikariyor ortaya. Hem FF hem de botrk birlesince de epey bir lifesteal elde etmis oluyorsun.

Yani static troll bir item degil xin de sadece gereksiz daha iyileri var ken. Static e verecegin paraya son fisilti alsan daha fazla damage vurursun guven bana.
  • K.bakma ama cogu oyunda sansliymissin tasinmissin
  • Rito'ya ticket attım girdiğin rankedlarda 6 banın yanında 1 de bonus olarak Xin Zhao'yu banlayacaklar.
  • Adam evde ne varsa imzasına yazmış

• quote:

Orijinalden alıntı: Tides Of Blood

Xin Zhao ya hasar icin oyundaki tum item lari cikabilirsin orada bir problem yok static te ciksan IE de wits end de her zaman damage vurur o hero sebebi skillesti ofansiflige cok uygun oldugu icin. ama su tarz bir build xin zhao yu iyi bir takim oyuncusu ayni zamandan yuksek damage dealer yapar. FF(yaban alevi)-Mahfolmus-Youmuu devami tank gitmelisin. Takimda tank varsa sende epey kastiysan uclu kuvvet alabilirsin bu 3 item dan sonra.
    Sebebi ise zaten cok fazla saldiri hizin oluyor bu durumda Botrk aldigin zaman bu attack speedi %hp olarak kullanabiliyorsun mahfolmusun sayesinde. Uzerine birde FF damage eklenince basic attacklarin muazzam damage ler cikariyor ortaya. Hem FF hem de botrk birlesince de epey bir lifesteal elde etmis oluyorsun.

Yani static troll bir item degil xin de sadece gereksiz daha iyileri var ken. Static e verecegin paraya son fisilti alsan daha fazla damage vurursun guven bana.

Ff artık can yenileme vermiyor vuruş başına

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Th13teen

Eğer oyun yine garanti olursa son slotlara zhonya ve rabadonda çıkarım :D

İlerleyen zamanlarda SS eklerim

ezberci olma böyle devam... bende amumu'ya full ap cıkıyorum cok eglenceli oluyor. gümüş 1 puan 90 az dayandım altın kapısına :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Artemissaaa -- 26 Ağustos 2014; 10:57:40 >
  • 8682k rp wow
  • Gözlerimi kustum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheSaffron

K.bakma ama cogu oyunda sansliymissin tasinmissin

Şans sanırım xin zhao aldığımda geçerli :D

amumu aldım, tırt oldum :D Takımım neden taşıyamadı anlamadım.

RioPoint OverPower

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Th13teen -- 26 Ağustos 2014; 20:19:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Under The Dome

quote:

Orijinalden alıntı: Tides Of Blood

Xin Zhao ya hasar icin oyundaki tum item lari cikabilirsin orada bir problem yok static te ciksan IE de wits end de her zaman damage vurur o hero sebebi skillesti ofansiflige cok uygun oldugu icin. ama su tarz bir build xin zhao yu iyi bir takim oyuncusu ayni zamandan yuksek damage dealer yapar. FF(yaban alevi)-Mahfolmus-Youmuu devami tank gitmelisin. Takimda tank varsa sende epey kastiysan uclu kuvvet alabilirsin bu 3 item dan sonra.

Ff artık can yenileme vermiyor vuruş başına

nasıl yenilemiyor.vuruş başına 10 hp yenilemesi var.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Rainmaker

GÖZÜM KULAĞIMDAN ÇIKTI BULAMIYORUM

allah korusun başka bi yerinizden çıkmasından kulak mühim değil
  • feral 3force gerisi tank yine istediğin damage'i alırsın.
  • Artemissaaa kullanıcısına yanıt
    bir kere maçıma gelmiştin sanki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • belki çok öndeyiz diye trollüyordur ben katarinaya runaan çıktığım bile oluyordu
  • Xin le elo kasacağıma kasmam daha iyi.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.