Şimdi Ara

GOLD ALIM SATIMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu siteler varya powerup muş falanmış filanmış o sitelerde gold satıldığı söyleniyo doğrumu doğruysa bunun alımı ile ilgili bi problem çıkıyomu nasıl oluyo böle birşeyin imkansız olduğunu düşünüyorum ama yinede soruyum dedim öle bişi olsa yeni serverdaki sosun ların hepsini bi adam toplardı yani neyse varmı yokmu ??

• Kanka ben KO oyuncusuyum silkroad da oynamıyom ama KO dada bu sitelerden satılan item vs şeyler var ve ben onlara güven olmayacağını düşünüyorum.Ne olur ne olmaz.
  • www.thepowerlevel.com bu site gayet güvenlidir ben defalarca alım yaptım ama diğer siteleri bilmem
  • Evet doğrudur satıyolar.Elinde sun 64 silah gördüğün bir çok insanda onlara vercek parayı bu sitelerden alıyor zaten yoksa kim toplayabilcek 750-800m goldu da gidip 64 sun silah alcak
    aslında severlardaki itemlerin pahalı olmasının bir diğer sebebide oyuna bu gibi sitelerden para girmesidir.Eğer birileri herhangi bi sosa normal değerinin 3-4 katı para verbilcek kadar zengin olmasa bizlerde çok daha iyi itemler alabilir yada yapabilirdik.Ancak bu para siteleri yüzünden bir çok insan pot parasını zor denkleştiriyor.
  • yok ben sadece bilgi almak için sordum keşke olmasa ben oyuna reel olmuyan herşeyin girmesine karşıyım sağol +1
  • peki bu sitelre bu kadar parayı nerden buluyolar???
  • 1) o sitelerin cogu powerlevel ısını de yapıyo yanı parasını alıp char kasıyorlar.bunları kasarken satılan ıtemlerı de stall lar kurup satıyorlar.bırcok serverda aylarca aynı yerde stall açan karakterler bılıyorum.cıkan sılahları kıyafelerı elementlerı stallarda satıp para topluyorlar..

2)yine işin içinde joymax olabilir.yanı bı komısyon karsılıgı bu sıtelere goldları sağlıyo olabılırler kı bu ıhtımal 1. ıhtımalden daha kuvvetlı gorunuyor...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araba Alım-Satım
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • en son oyunda biri (sanırım ankaralıydı) powerlevel den para almaya çalışmıştı. parayı çekmişler ve şu an stoklarımızda gold yok demişlerdi. 7-10 gün geçmişti ve hala goldlar eline ulaşmamıştı. umarım ben bunu yazdığım zamanlarda goldları eline geçmiştir.
  • ben de yasadım elımızde goldstogu kalmadı durumunu ama 2 gun ıcınde aldım.aslında bu tur ıslere gırmek ıstemıyorum ama napalım elımız mahkum kalıyo bı yerde
  • quote:

Orjinalden alıntı: CRiViLLe

1) o sitelerin cogu powerlevel ısını de yapıyo yanı parasını alıp char kasıyorlar.bunları kasarken satılan ıtemlerı de stall lar kurup satıyorlar.bırcok serverda aylarca aynı yerde stall açan karakterler bılıyorum.cıkan sılahları kıyafelerı elementlerı stallarda satıp para topluyorlar..

2)yine işin içinde joymax olabilir.yanı bı komısyon karsılıgı bu sıtelere goldları sağlıyo olabılırler kı bu ıhtımal 1. ıhtımalden daha kuvvetlı gorunuyor...

2. yol daha mantıklı dusen ıtemlerle nereye kadar gidilebilirki???
  • powerlevelden defalarca gold satın aldım.Ama ödemeyi yapmadan önce mutlaka soruyorum.Eğer stokları yoksa almıyorum.Şu ana kadar hiçbir sorun çıkmadı sana da tavsiye ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.