Şimdi Ara

Gold Bilgisayar ve Z 5500 hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gold Bilgisayar Logitech Z 5500 aldım ama bana kullanılmış malzeme yolladılar.Kargo elemanı gitti kutuyu çevirdim baktım koli açık ve yıpranmış vede bi kaç minik çizik var voofer da.Sanırım teşhir ürünüydü.Aradım sanki bilerek yollamışlar gibi itiraz etmeden gönderin değiştirelim dediler ben kabul etmedim.Önce yenisini siz göndereceksiniz dedim zira mağdur olan benim hatalı olan onlar.Kabul etmediler.Fotolar,şahitler bide noter tutanağı bakalım ne olacak mahkemede.Bankaya da başvuracağım ayrıyeten ayıplı mal sattılar diye onlar da uğraşsın çünkü daha önce bidolu.com da böyle paramı alabilmiştim.Alacak arkadaşlar dikkatli olmalı.

• Gold Bilgisayar banada faturasız ürün gönderdiler hemen aynı gün ups kargo ile iade ettim ya paramı iade edin
    ya faturalı ürün gönderin diye aksi halde maliyeye bildireceğim dedim gönderdiler ama yine ücret istediler iade
    ettiğim malın parası dedim yanlışlığı düzelltiler 15 gün sonra o kadar telefon ve zaman kaybından sonra
    en iyisi görerek ve inceliyerek sağlam bir yerden almak internet satışlarından uzak durun içinde bir mal
    zeme eksik çıksa sizler uyraşacaksınız canınız sıkılacak üründen faydalanamayacaksınız tecrübeme inanın
    işinizi sağlama alın
  • Yazık günahtır yahu nasıl bir firma anlayışıdır bu?
  • Suç firmada değil.Orda ki angut adamlarda.Gidip tokatlamak gerekiyor bazen.
  • yollasaydınız yenisini gönderirlerdi boş yere mahkemeye gitmişsiniz. ayrıca bu da bir başka kullanılmış z5500 vakası daha. çok kişi yaşamaya başladı bunu..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.