Şimdi Ara

Gold.com.tr dolandırıcılık yapıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
2.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Gold.com.tr sitesinden alışveriş yaptım 2 hafta geçti hala göndermediler. Müşteri hizmetleri çalışmıyor ulaşmak imkansız. Şikayet vara yazayım dedim bi baktimki herkes aynı sorundan şikayetçi.
    Kimse bu dolandırıcı firmadan alışveriş yapmasın.
    Ben yandım eller yanmasın. Şimdi savcılık mahkeme falan uğraş dur. 3020 TL az değil bi maaş gitti bu lanet firmaya.
    LÜTFEN PAYLAŞALIM.
    KİMSE GOLD.COM.TR DEN ALIŞVERİŞ YAPMASIN.

EDİT: 27 Ekim cuma . Bugün bankadan mesaj geldi. Harcama itirazına istinaden inceleme süresince paranız kartınıza iade edilmiştir.
    Savcılığa salı günü dilekçe vermiştim sizce ne yapayım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3344yusuf -- 27 Ekim 2017; 13:28:34 >

• Kredi kartı ile yaptıysan ödemeyi, harcama itirazı yapılabiliyor diye biliyorum. Araştır onu.
  • Geçmiş olsun
    İnternetten alış veriş yapıyorsam önce mal elime geçecek
    Sonra satıcı firma ödemeyi alabilir diye ben teyit edeceğim

Aksi halde paran gittiği ile kalıyor
    Tekrar geçmiş olsun
  • hocam internetten ürün alırken aldığınız firmayı iyi araştırmak gerekiyor. gold teknoloji zamanının lider firmalarındandı. kadıköy de yazıcıoğlu iş hanının karşındaydılar halen duruyor mu bilmiyorum. şimdilerde iflas erteleme aldı kayyum atandı vs. paranızı almanız biraz zor gözüküyor. geçmiş olsun.
  • Güvenmeyin diye sonuna tr eklemisler

Aptal
  • zamanında dükkanlarından pazarlık ederek laptop almıştım nasıl oldu bende bilmiyorum şuan o laptoptan yazıyorum
  • Kredi kartı ile aldıysan paranı 100% geri alırsın.
    Havale vs de biraz daha zor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amazon.com.tr Rezaleti
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cronic kullanıcısına yanıt
    Nasıl yapabilirim. Savcılığa gittim şikayet ettim.

Başka ne yapabilirim.? Dün ilk taksitide yatırdım karta çok ağrıma gidiyor.
  • Tuketici haklarina gidebilirsin belki
  • bır ara acılısa herkesı cagırıp.yuzde 50 ındırımlıydı.ıcerıdekı malları satarken mılletın yarısı ıcerıdeyken
    kapıları kapatıp cogu ınsanı ıcerı almadılar gerı cevırdılerdı
  • Batan firmadan alışveriş yapan birisin bunun için seni tebrik ediyorum adres at madalyanı yollatayım.
  • bende saat aldım internet sitesinden hala temin ediyorlar ürünü, 4 gün oldu. umarım aynı sorunla karşılaşmam
  • Valla golddan alışveriş yaparak ne gibi bişey beklediniz bilmiyorum. Adamlar battı tüm dükkanlarını kapattılar ellerinde olmayan malı stokta gösterip satış yapıp paranı alıyolar sonra 1 sene kullanıp iade edecekler paranı paran kalmaz bence ama üründe gelmez
  • Goldun en büyük şubelerinden biri olan kadirhas kısmı bile kapandı. Alışveriş yapmayın
  • Gold'un iflas ettiğini bilmiyor muydun?
  • aynı sorunu bende yaşadım.cep telefonu aldım.10 güm oldu yollamadılar.iptal edin paramı iade edin dedim.iptali yaptım param da 1 ay sonra falan iade oldu.bu süreçte 750 dakikam gitmiştir.her aramamda 45-50 dk müşteri hizmetlerini bekliyorsun :) inanın şaka ve abartı değil.
  • Ablam iphone 6s alacaktı. İki hafta göndermediler oyaladılar. Arayıp para iadesi istedik vazgeçtik üründen. Parayı iki ay içinde falan yatırabileceklerini, uzun süre mümkün olmayacağını genel müdürlerinin fetöden sıkıntıda olduklarını falan söylediler. Israrla iptal ettik. 1 ay oldu halen yatmamış para. Bekliyoruz.
  • aynı sorunu bende yaşadım 5 aydıe uğraştım . harcama itirazımı olumsuz sonuçlandırdı banka saçma olarak . Gold açık açık ödememiz uzun sürer demişti o firmaya mümkün oldukça bulaşmayın . Soyguncu soytarıdan başka bir şey değiller
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3344yusuf

Nasıl yapabilirim. Savcılığa gittim şikayet ettim.

Başka ne yapabilirim.? Dün ilk taksitide yatırdım karta çok ağrıma gidiyor.

Ben de batan pcdepo.com dan laptop almıştım sonra firma battı. Tv de haberlere bile çıkmıştı konu, milyonluk vurgun diye.
    Neyse ben kredi kartı ile almıştım, 3d secure bile kullanmıştım.
    Aynen olay nasıl olduysa bankaya harcama itirazı dilekçesinde anlattım. Mal veya hizmet alamadığımı belirttim.
    Banka benden siparişin ekran görüntüsü veya email varsa onları istedi, email adresine gönderdim.
    Akabinde paramı bana geri yatırdılar fakat su not vardı, sayet inceleme sonucunda olumsuz bir şey çıkarsa geri alırız dediler.
    Sonra sanırım bir problem çıkmadı ki parayı geri almadılar.
    Kredi kartı ile yapılan her alışverişte müşteriler visa veya mastercard güvencesi altında. Bu sebeple itiraz edince parayı yatırıyorlar, firmadan mal veya hizmet verildiğine dair belge istiyorlar. Firma bunları sağlayamıyorsa onlara ait pos hesabına borç yazıyorlar. Sana ise paranı iade ediyorlar. Şayet firma mal veya hizmet sağladığını ıspatlarsa o zaman sana verdikleri iadeyi geri alıyorlar.
    Bu arada kargo takip kodu, irsaliye teslim tesellüm belgesi vs bunlar hep kanıt oluyor.

• Ps3 kolu almıştım sahte çıktı bir sene kullanabildim bozuldu kol
    Bir daha alışveriş yapmadım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.