Şimdi Ara

+Gold elo duo arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    -S5 sezon öncesinden beri oynuyorum
    -Neredeyse tüm şampiyonları oynayabilirim.
    -Mid mainim. [Kassadin,Cassiopeia,Twisted Fate,LeBlanc]
    -Gerekli durumlarda iyi support oynuyorum. [Taric,Poppy]
    -Daha önceki hesabımda S5-S6-S7 de gümüş olarak tamamladım. [Gümüş 1]
    -Şuan ligi olmayan bir hesaptayım sağlam bir duo arıyorum,işini bilen.

+Oyunu soğukkanlı olarak oynadığımdan dolayı chatten etkilenmiyorum ve tilt olmuyorum.
    +Tecrübelerimden dolayı minimap,ejderha,totem kontrolünü iyi yapıyorum.

Tercihimdir Jungle mainleyen bir arkadaşla çok iyi anlaşabiliriz.

Dipnot:Yaş 17

Hesap için bkz: tr.op.gg/summoner/userName=Drôcodîle

• Kız olsaydın olurdu yaa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • etrafınabakançocuk kullanıcısına yanıt
  • Poppy sup mantığını hiçbir zaman anlamadım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Prophet66 kullanıcısına yanıt
    Hocam doğrudur diğer suplara göre iyi koruyamıyor.Ama e ve pasifi ile erken safhada adcleri snowball a bağlayabilen iyi bir champ.Beğeniyorum e si ile duvara stunlayınca bir müddet sonra hiç kimse kurtulamıyor elinizden.W u su zaten başlı başına bir olay.Adc nin yakınında durursanız üzerine herhangi bir atılma gelirse w ile hem savuşturuyorsunuz hemde aldığınız hareket hızı ve köşelere verilen minik ap hasarlar ile rakibe az da olsa zarar verebiliyorsunuz,hem de w açıkken 3-5 sn li hız artışı sayesinde serice mide roamlayabilirsiniz.R sine gelince tf lerde adc ye yüklenirlerse önünü açmak için yada tankları geriye atıp hasar verenlerle yüzleşmek için iyi bir yetenek.

Evet yüzeysel bakınca kötü bir support.Ancak derin düşünürseniz bu şampiyon pek çok supporta göre daha işlevsel.

• quote:

Orijinalden alıntı: RavenBD

Hocam doğrudur diğer suplara göre iyi koruyamıyor.Ama e ve pasifi ile erken safhada adcleri snowball a bağlayabilen iyi bir champ.Beğeniyorum e si ile duvara stunlayınca bir müddet sonra hiç kimse kurtulamıyor elinizden.W u su zaten başlı başına bir olay.Adc nin yakınında durursanız üzerine herhangi bir atılma gelirse w ile hem savuşturuyorsunuz hemde aldığınız hareket hızı ve köşelere verilen minik ap hasarlar ile rakibe az da olsa zarar verebiliyorsunuz,hem de w açıkken 3-5 sn li hız artışı sayesinde serice mide roamlayabilirsiniz.R sine gelince tf lerde adc ye yüklenirlerse önünü açmak için yada tankları geriye atıp hasar verenlerle yüzleşmek için iyi bir yetenek.

Evet yüzeysel bakınca kötü bir support.Ancak derin düşünürseniz bu şampiyon pek çok supporta göre daha işlevsel.

Aurelion Sol support bunu beğendi.

Hocam adc oynuyorum ama jungle da second spotum.
    Takılırız istiyorsan.
    Drôcodîle mi nick eklerim akşam.

• falldownnn F kullanıcısına yanıt
    aynen hocam ekleyin girelim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lol duo
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Prophet66 kullanıcısına yanıt
    Karşıda zac-rengar görüyorsam lane ne olursa olsun poppy picklerim ve hiç kaybetmedim. Özellikle karşıda zac varsa 5v4 oynuyorsunuz zaten. Tek zorlandığım lane mid oluyor. Onda da duvar bulma sıkıntısı yüzünden yoksa gayet güçlü. Sup poppyi seçeceğin durumlar haricinde seçmek mantıklı değil. Ancak gerçekten killer denilen supoortlar(blitz gibi) içinde bence top sıradadır.

Bu arada oynayabiliriz. Akşamları iş dönüşü oynuyorum. Ancak jungtan pek anlamıyorum zaten tek oynadığım lee sin vardı oda şuanda hoşuma gitmiyor. Soloyada tank falan almıyorum gold eloda. Hatta gold eloda Mage ve tank almak saçma takım tanksız gidip ölüyor zaten.

Nick: Asta La Vista
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.