Şimdi Ara

Gold fırmasından aldıgım ıphone 4s klonlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar öncelikle GOLD fırmasını kımseye tavsıye etmıyorum.Benımle aynı anda 2 kişi daha şikayete geldi.
    07.08.2013 tarıhınde Zonguldak GOLD magazasından ıphone 4s cep telefonunu faturalı garantılı olarak aldım fakat 09.09.2013 tarıhınde 32 gün sonra ımeı numaranız klonlanmıstır dıye mesaj geldı bende bunun uzerıne yaptıgım araştırmada;
    BTK ile görüştüm bana söyledıkleri ; 1 ayda böle mesajın gelmesı ılk defa karsılastığımız bir durum genelde ımeısı klonlananlar 1.5 yada 2 yıl sonra bellı oluyor dedıler yasal yollardan hakkınızı arayın dıye söyledıler
    Bende magazaya gıttım ve durumu anlattıgımda bana herkeze yaptıkları tek numaraya tanımlayarak kullanacagımı beyan ettıler ben kabul etmıyorum desemde yınede ıade almadılar bende Tuketıcı haklarına gıttım ve 1190 tl tutarın uzerındekı rakamlara hukuk mahkemesı baktıgını soylemelerı uzerıne Aslıye Hukuk mahkemesıne dava actım.Dava ile ilgili tuketıcı lehıne verılen yargıtay kararları var onları falan hepsını ıbraz ettım.

Başına böle bir olay gelen arkadaslarım yapmam gereken başka bırsey varsa soylersenız sevınırım
    Herkeze ıyı forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rmzcanbmw -- 17 Eylül 2013; 14:46:15 >

• İphone'un imeisi nasıl klonlanır nasıl olur bunu birisi banada açıklasın
  • Çok kolay kutudaki faturadaki cihazdaki imei numarasını saklıyorlar kaydediyorlar,sonra çin malı samsung vb. çoğu modeli imei yazılabilen telefonlara yazıp kullanıyorlar,2. cihazda aktif olarak kullanılıyorsa o imei numarası haliyle kapatılıyor.
  • Ya arkadaşlar şu firmadan bir şey almayın ben aldım siz bu hataya düşmeyin
  • @Emre79 aynen dogru soluyosun adamlar bırde sucu bana atmaya calısıyorlar sız ımeı numarasını başka bırıne vermış olabılırsınız dıyolarlar yussuzce

@Kaçak Yolcu o hatayı bende yaptım
  • Bazı firmalarda olabilir diye şüpheleniyorum adamlar faturada haliyle imei herşey yazıyor,arşivleniyordur da tahminimce imei bilgisini biliyorlar yani içerden bu işi yapan adam dışardaki telefonculara bu imei bilgisini satıyor olabilir ? çünkü telefoncularda çakma cihazlar oldukça bol özellikle iphone çakması,birebir çakması var yani artık bilmeden adama o cihaza senin imei yazıp '' abi iphone olduğuna inanmıyorsan istersen bakalım imei sorgulamada'' diyip satıyor olabilirler,herşey olur memlekette herkes çakal herkes uyanık cin gibi geçici pasaport kaydına çok adam dolandırıldı,ondada usul böyleydi iletişim merkezlerindeki tanıdığa sahte evrak düzenlettirip sisteme o imei kayıtlıymış gibi gösteriyorlardı,evrakı 6 ay içinde yada belli sürede yollamazsanda o imei kapanıyordu,geçici kayıt olayıda bu simsarlar yüzünden vardı,tek imei işini ilk zamanlar 200 sonra 150 sonrada 50 liraya kadar düşürür oldular,felaket vurgun sonra patladı tabi herifler ev araba aldı bastı kaçtı,birebir örneği var hatta bu forumda banlandımı bilemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OrcunFix -- 17 Eylül 2013; 15:25:54 >

• Geçmiş olsun,Gold bu konuda en kötü firmalardandır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam biz kadıkoydeki golddan memnunuz note 10.1 aldik sorunsuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.