Şimdi Ara

Gold oldum qnqlar (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
2
Favori
975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aatrox hecarim op. Serilerdeyim. Laa daha dün 51 paunmışım Maçlar zevkli geçiyor. 24 Puan geldi silver 1 ken
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0RK

quote:

Orijinalden alıntı: GesmhSQ

tebrikler bro ayıboğan değilmiydi o ?

Evet ama ben öküzboğanım Kissnrun'ın streami izleyenler varsa hatırlar belki nickimi

bende 2 saattir nick i çıkarmaya çalışıyorum

• sorun değil dostum, olur böyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hll qnq
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metalwrath

Hayırlı olsun darısı başıma Ben de westte golda çıkmaya çalışıyorum şuan silver 2 deyim az kaldı bakalım. Silver 1 olduğumda gelen puan çok azalmazsa sorunsuz bir şekilde çıkarım sanırım. Aatrox ile oynayış tarzın ne bu arada offtank mı kasıyorsun?

Hydra + Ruined oyun başında, sonrası defansif itemlar randuins sv ga falan ne lazımsa karşıya göre. Sana da kolay gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0RK

quote:

Orijinalden alıntı: Metalwrath

Hayırlı olsun darısı başıma Ben de westte golda çıkmaya çalışıyorum şuan silver 2 deyim az kaldı bakalım. Silver 1 olduğumda gelen puan çok azalmazsa sorunsuz bir şekilde çıkarım sanırım. Aatrox ile oynayış tarzın ne bu arada offtank mı kasıyorsun?

Hydra + Ruined oyun başında, sonrası defansif itemlar randuins sv ga falan ne lazımsa karşıya göre. Sana da kolay gelsin

Sağolasın hocam. Aslına bakarsan daha Aatrox'um bile yok. Açmayı düşünüyordum hesapta da 8000 ip birikti. Aatrox açıp deneyeceğim bunu.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.