Şimdi Ara

Gold olmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bir şey sormak istiyorum sezon 3 bitti ve sezon 4 sanırım başlamadı bu pre-season aralığında gold olmanın herhangi bir önemi ya da faydası var mı ?

2.soru ligler sıfırlanacak mı , eğer sıfırlanacaksa tarihini yazabilir misiniz ?

• Ben de merak ediyorum ilk sorunun cevabini.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eğer gold olup 5 de kalıcaksanız bir anlamı olmucak resetden sonra ilk 10 maçınıza göre silvera geri donebilirsiniz. golda çıkınca en azından gold 3 veya 2 olmaya bakın. ligler sıfırlanmıcak soft reset gelicek. şuanki mmr + 1200 / 2 = yeni elonuz olucak bu elo üzerinden ilk 10 maçınıza başlıcaksınız. soft reset az da olsa bronze ve siler oyuncularına yarıcak yükske ligdekiler ise az da olsa elo kaybedicek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jasc1453 -- 9 Ocak 2014; 2:41:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jasc1453

eğer gold olup 5 de kalıcaksanız bir anlamı olmucak resetden sonra ilk 10 maçınıza göre silvera geri donebilirsiniz. golda çıkınca en azından gold 3 veya 2 olmaya bakın. ligler sıfırlanmıcak soft reset gelicek. şuanki mmr + 1200 / 2 = yeni elonuz olucak bu elo üzerinden ilk 10 maçınıza başlıcaksınız. soft reset az da olsa bronze ve siler oyuncularına yarıcak yükske ligdekiler ise az da olsa elo kaybedicek.

Gold olmak

• quote:

Orijinalden alıntı: DeaglePower

quote:

eğer gold olup 5 de kalıcaksanız bir anlamı olmucak resetden sonra ilk 10 maçınıza göre silvera geri donebilirsiniz. golda çıkınca en azından gold 3 veya 2 olmaya bakın. ligler sıfırlanmıcak soft reset gelicek. şuanki mmr + 1200 / 2 = yeni elonuz olucak bu elo üzerinden ilk 10 maçınıza başlıcaksınız. soft reset az da olsa bronze ve siler oyuncularına yarıcak yükske ligdekiler ise az da olsa elo kaybedicek.

Gold olmak

Give that man 2 IEs

• Birileri de bronz silver sifirlanacak digerleri aynen devam edicek diyordu ben de sinav minav demedim silvera silverda da 1 e ciktim bosuna miydi :D goldda da lig kasicaz mecbur o zaman

• quote:

+1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    knight'da bayan olmak...
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Daha hiç ranked atmayan biri olarak, şimdi deneme amaçlı ranked girsem, kaybedeceğim yada kazanacağım bir şey olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkEternal

Daha hiç ranked atmayan biri olarak, şimdi deneme amaçlı ranked girsem, kaybedeceğim yada kazanacağım bir şey olur mu?

En çok sana yarayacak bu iş gir zaten tekrar atıcaksn 10 maçı

• quote:

Orijinalden alıntı: reKara

quote:

Daha hiç ranked atmayan biri olarak, şimdi deneme amaçlı ranked girsem, kaybedeceğim yada kazanacağım bir şey olur mu?

Kaybedecek bir şey yok o zaman? Ben şampiyonları 16 ya tamamlıyım)
  • quote:

quote:

quote:

hazır değilsen girmede merak ediyosundur büyük ihtimal bende oyleydım bronza atınca yeni hesap açmıştım ama senin yeni hesap açmanada gerek yok, rahat rahat girebilirsin :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

hazır değilsen girmede merak ediyosundur büyük ihtimal bende oyleydım bronza atınca yeni hesap açmıştım ama senin yeni hesap açmanada gerek yok, rahat rahat girebilirsin :)

Peki yeni sezon ne zaman başlayacak? Bunu açıklayacaklar herhalde değil mi?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Peki yeni sezon ne zaman başlayacak? Bunu açıklayacaklar herhalde değil mi?

Şuan belli değil tam olarak, bekleyip göreceğiz. 31 aralık denildi, 24 aralık denildi falan ama icraat yok. Sıfırlanana kadarda tam belli olmaz kanımca

• quote:

Orijinalden alıntı: ELdarioN19

quote:

Orijinalden alıntı: DeaglePower

quote:

Gold olmak

Give that man 2 IEs

hadsgasdjnfkjsadnkfjnsadkjfndsjkankfj ndsajkfnkjsda yarıldım ya sfafasfdsagdsfagadsgsda

• quote:

Orijinalden alıntı: Yonkou

Beyler bir şey sormak istiyorum sezon 3 bitti ve sezon 4 sanırım başlamadı bu pre-season aralığında gold olmanın herhangi bir önemi ya da faydası var mı ?

2.soru ligler sıfırlanacak mı , eğer sıfırlanacaksa tarihini yazabilir misiniz ?

var.

bronz 5- silver 1 arası kalanların elosu 0 noktası yani 1200 den başlayacak diye biliyorum.

ancak gold 5 ve üzeri kaldıkları elo dan devam edicekler ve dogal olarak kısmen daha yuksek bir elo yani mümkünse gold olmaya çalışın

edit : ligler gecen sezonda sıfırlanmıştı bu sezonda sıfırlanır muhtemelen ama tarihi muamma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LoLTechSup -- 9 Ocak 2014; 14:33:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LoLTechSup

quote:

Orijinalden alıntı: Yonkou

Beyler bir şey sormak istiyorum sezon 3 bitti ve sezon 4 sanırım başlamadı bu pre-season aralığında gold olmanın herhangi bir önemi ya da faydası var mı ?

var.

bronz 5- silver 1 arası kalanların elosu 0 noktası yani 1200 den başlayacak diye biliyorum.

ancak gold 5 ve üzeri kaldıkları elo dan devam edicekler ve dogal olarak kısmen daha yuksek bir elo yani mümkünse gold olmaya çalışın

edit : ligler gecen sezonda sıfırlanmıştı bu sezonda sıfırlanır muhtemelen ama tarihi muamma

:D nerden uyduruyorsunuz bunları :D yukarda açıklamışız ne olacağını. kaldıki anlamadıgım bişi var sen weste silver 5 olmana ragmen nasıl oluyorda tr de silver 5 de kalıyorsun? yenimi başladın tr ye?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jasc1453 -- 9 Ocak 2014; 15:47:21 >

• Silver 2-3 sanırım 1200 elo'ya denk geliyor. Bu ligdekiler ilk 10 oyunu iyi gidere altın olabilirler (1200+400 = 1600) . Daha altı 1200'ün aşağısıdır ve bu ligleri kendilerine uygun bulmayanlar için çıkma fırsatıdır. (1000 elosu var diyelim 1100 olur softtan sonra eğer ilk 10 maçı kazanırsa 1100+400=1500 altın olabilirler) . Önemli olan sıfırlandıktan sonra atacağınız maçlar.
  • jasc1453 kullanıcısına yanıt
    o iş biraz karışık ya.

main acc RenoClio benim gold5 yada 4 dü sanırım trde. bilindik tr problemlerinden sıkıldım weste geçirdim acc yi.gitti bronz 1 e attı.

westte arkadaşımın bi acc si vardı ben ranked oynuodum onla bi ara silver 5 di onuda buraya geçirdim burda oynarım diye onuda tr de bronz 1 e attı silver 5 işte şimdi bugun 4 olcak inş.

bu dedigim ranked olayınıda bi yerde okudum geçen sanırım boqe nin paylaşımıydı tam hatırlıyamıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.