Şimdi Ara

Gold PC de 'Xbox 250 GB Kinect Ready' İnternet'e Özel 599 TL (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
0
Favori
4.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: darkness_kaan

az önce bahçelievler gold ile görüştüm. ellerinde 1 adet varmış. fiyatı için de 799 dedi

Bağarmadan önce konu başlığını oku
  • quote:

az önce bahçelievler gold ile görüştüm. ellerinde 1 adet varmış. fiyatı için de 799 dedi

Artık oda yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: kafkasbeyi

quote:

Sen de okuduğunu önce bir tart, dikkatlice yorumla! Beyazbüyü arkadaşımızın dükkan fiyatı mesajlarıyla alakalı cevap yazdım!

• quote:

quote:

quote:

Sen de okuduğunu önce bir tart, dikkatlice yorumla! Beyazbüyü arkadaşımızın dükkan fiyatı mesajlarıyla alakalı cevap yazdım!

Nerden bilelim onunla alakalı yazdığını alıntı falan yapmadan direk yazmıssın öncelikle bunu belirteyim.Senin yazmanda sanki ürün mağazada o fiyat olması gerek ama sorduğumda 799 dediler gibi anlaşılmış.Ben tarttım bu çıktı ortaya ok?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kafkasbeyi -- 13 Ekim 2010; 15:45:31 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Nerden bilelim onunla alakalı yazdığını alıntı falan yapmadan direk yazmıssın öncelikle bunu belirteyim.Senin yazmanda sanki ürün mağazada o fiyat olması gerek ama sorduğumda 799 dediler gibi anlaşılmış.Ben tarttım bu çıktı ortaya ok?

neyse, uzatmıyorum...

telefonla iletişim neredeyse imkansız, sabah 1 adet alım yaptım ama para çekilemedi, siparişiniz iletildi uyarısı geldi. kartta bi sıkıntı yok, devamlı kullandığım kart ama arkadaşlar banka onay vermedi diyorlar. bankayı arıyorum talep bile gelmemiş diyorlar. neyse 3-4 saat sonra iptal edelim tekrar yapalım dediler. yaptık, aynı sorun!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkness_kaan -- 13 Ekim 2010; 15:57:15 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

neyse, uzatmıyorum...

telefonla iletişim neredeyse imkansız, sabah 1 adet alım yaptım ama para çekilemedi, siparişiniz iletildi uyarısı geldi. kartta bi sıkıntı yok, devamlı kullandığım kart ama arkadaşlar banka onay vermedi diyorlar. bankayı arıyorum talep bile gelmemiş diyorlar. neyse 3-4 saat sonra iptal edelim tekrar yapalım dediler. yaptık, aynı sorun!

Adet çok az kaldı inş yetişirsiniz.

• Mesela bir ürün arızalandığında, onu aldığınız yere götürürseniz, onlar ürünü ithalatçısının belirlediği teknik servise veya bizzat ithalatçısına gönderir (servisi kendisi veren ithalatçılar var). Onlar onarır yada onaramazsa yenisini verir.

Bu xbox'ları Gold bilgisayar sanırım kendisi ithal ediyor ve arıza durumunda kendi servisi bakıyor doğru mu acaba?
  • Ben dün sipariş ettim... İşlem alındı diyor. Hala korgolanmadı. Bakalım beklemedeyim. Allah'tan elimde Elite var :)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

neyse, uzatmıyorum...

Adet çok az kaldı inş yetişirsiniz.

az önce görüştüm, kız satış temsilcim ile görüştü, yarın çekilecekmiş. ilkini de boşuna iptal etmişim anlaşılan

• quote:

Orijinalden alıntı: kimano

Mesela bir ürün arızalandığında, onu aldığınız yere götürürseniz, onlar ürünü ithalatçısının belirlediği teknik servise veya bizzat ithalatçısına gönderir (servisi kendisi veren ithalatçılar var). Onlar onarır yada onaramazsa yenisini verir.

Bu xbox'ları Gold bilgisayar sanırım kendisi ithal ediyor ve arıza durumunda kendi servisi bakıyor doğru mu acaba?

Aynen doğrudur kendi servisimiz bakıyor xboxlara
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimalp

Ben dün sipariş ettim... İşlem alındı diyor. Hala korgolanmadı. Bakalım beklemedeyim. Allah'tan elimde Elite var :)

Fatura adı nedir?
  • ürün bittimi acab kafkas hocam bi arkadaşa alcktık da
  • quote:

Orijinalden alıntı: thunderksk

ürün bittimi acab kafkas hocam bi arkadaşa alcktık da

2-3 adet kaldı malesef:) Ön sipariş alındı ise online tarafından onlarda bitmiştir açıkçası
  • fatura Adı ibrahim Alp kafkasbeyi + birde fifa 11 sipariş ettim az önce
  • quote:

fatura Adı ibrahim Alp kafkasbeyi + birde fifa 11 sipariş ettim az önce

Şuan kesilen faturalarda göremiyorum açıkçası.
  • quote:

quote:

fatura Adı ibrahim Alp kafkasbeyi + birde fifa 11 sipariş ettim az önce

Şuan kesilen faturalarda göremiyorum açıkçası.

ibrahim alp
    964*4*12*0 numaralı siparişinizin bilgileri aşağıdaki gibidir.

Sipariş Durumu :İŞLEME ALINDI

Sipariş Tarihi :12.10.2010
    Satış Temsilciniz :Murat EROĞLU
  • kırılırsa ben de alıcam
  • arkadaşlar benimde öyle ya.. salı günü yani aslında pazartesi gecesi sipariş verdim hala ups kargo numarası gözükmüyor. üstelik msn e ekledim müşteri hizmetlerini cevap biel vermeden msnden çıktılar ne işler anlayamadım ama şuan cidden moralim bozuldu
  • ya bu nasıl iştir ya 3 gündür sipariş durumumda değişiklik yok internet sitelerinde 10 tane müşteri temsilcisi var .. telefon ile aradğımız zaman for english press 7 demesini biliyolar üstüne üstlük kalite standartları için kayıt altına alınıcaktır bu kayıt diyolar ama telefona cevap veren kimse yok, msn e cevap veren kimse yok .. yapamıyosanız bu işi kapatın arkadaşım bu dükkanı iş yerini ya da adı herneyse. istanbul şubesinden sakaryaya 3 günde nasıl bi paket gelemez ya krem şantiden mi yapıyolar bu xbox ı anlamıyorum ki iyiki heveslendik ya aman be !!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atheshlee

ya bu nasıl iştir ya 3 gündür sipariş durumumda değişiklik yok internet sitelerinde 10 tane müşteri temsilcisi var .. telefon ile aradğımız zaman for english press 7 demesini biliyolar üstüne üstlük kalite standartları için kayıt altına alınıcaktır bu kayıt diyolar ama telefona cevap veren kimse yok, msn e cevap veren kimse yok .. yapamıyosanız bu işi kapatın arkadaşım bu dükkanı iş yerini ya da adı herneyse. istanbul şubesinden sakaryaya 3 günde nasıl bi paket gelemez ya krem şantiden mi yapıyolar bu xbox ı anlamıyorum ki iyiki heveslendik ya aman be !!!

Bunlar maalesef olan şeyler. Benim shoptodan verdiğim 2 oyun siparişinden 1 tanesi ancak upim'e ulaşmış gözüküyordu oyun elime geçtiğinde. Diğerinde ise royal mail (ingiliz kargo şirketi, dikkanizi çekerim PTT değil) henüz referans takip numarası ile ilgili bilgi yoktur elimizde diyordu. Aslında 2 sipariş de aynı anda verilmişti. Yoğunluktan olabilir, biraz sabırlı davranmakta fayda var.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.