Şimdi Ara

Gold silver canavarları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • abi bundan önce bronzda oynuyordum ama daha mutluydum. adamlar bronzda ne oldularını az çok farkında ama onun üstünde her kendini elmas filan sanıyor. adamların normal oyunda bile yaptıkları flameler tahammül derecesini aştı. adam doğru bildiği yanlışlara okadar bağlanmış ki ezberleyip oyun oynuyorlar tabi ezbere anca okadar yükselmişler. Susarak oynamak çok mu zor. bide ilk flame yapan kazanır oldu. Suçsuzsan bile ilk yazan haklıdır artık oyun senin yüzünden kaybediliyor (feedlemese bile ). off sanırım yaz gedi .....

• Gece geç saatlerde oyna genelde sütlerini içtikten sonra yatarlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim ne bekliyorsun lolun olayı bu geçen gün altın 5 hesabımla girdim ben jungtım adam da top ta idi yardım istedim kurbağa için gelmedi daha minyonlar harekete yeni geçiyodu gitti Lane de oldu sonra jung farkı deyip butun maç bana sovdu yeminle altın oldum yine aynı bok bıktım ya

• ForWinTakeSupport kullanıcısına yanıt
    Arkadaş dogru diyo ama gece veletler yatıyo

• Bronzda süper oyuncular var. Silver goldda ortalama oyuncular yerine bronzda nadir de gelse çilingir ayarında oyuncularla oynamak daha eğlenceli.

• gold un bile bronzedan farkı yok aslında şu beleş win muhabbeti sayesine herkes çıktı
  • Kesinlikle katılıyorum.Oyuna yeniden döndüm ve bronzdan silver 3 küsüre kadar gerçekten istisna omladıgı zamanlar küfürsüz seviyeli oyunlar dönüyordu ama GOLD daki oyuncuların gözü o kadar kazanma hırsı bürünmüşki kendilerinden geçmişler.Oyundan soğdum kesinlikle.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Guild Wars 2 Gold Satışı
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.