Bildirim
GoldBot Dansı :)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
arsızlıgın doruk noktası olsa gerek -
Seneler evvel vardı bu video hatırlattığın için sağol
Şimdi izledim de yeni versiyonu galiba. Wizard alanları uçuşuyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skillet -- 8 Temmuz 2009; 20:21:34 > -
salsa galiba yaptıkları
ben bu goldbotlar nasıl bu kadar hızlı çoğalıyor diye düşünüyordum. videonun başında tüm goldbotlar bi araya geliyor ya. ahanda orda çoğalıyor işte. saydım çıkarkenki sayıları girerkenki sayılarının bir buçuk katı. grup yapıyorlar resmen -
quote:
Orjinalden alıntı: Ophiafagus
salsa galiba yaptıkları
ben bu goldbotlar nasıl bu kadar hızlı çoğalıyor diye düşünüyordum. videonun başında tüm goldbotlar bi araya geliyor ya. ahanda orda çoğalıyor işte. saydım çıkarkenki sayıları girerkenki sayılarının bir buçuk katı. grup yapıyorlar resmen
-
quote:
Orjinalden alıntı: Ophiafagus
salsa galiba yaptıkları
ben bu goldbotlar nasıl bu kadar hızlı çoğalıyor diye düşünüyordum. videonun başında tüm goldbotlar bi araya geliyor ya. ahanda orda çoğalıyor işte. saydım çıkarkenki sayıları girerkenki sayılarının bir buçuk katı. grup yapıyorlar resmen
kesinlikle :D -
Bayıldım -
birisi linki yazar mı bende you tube kapalı da -
gerçekten bunu yapanı tebrik etmek lazım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X