Şimdi Ara

Golddan Alışveriş Yapan?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Goldun sitesinde siteye özel dslr kamera kampanyaları var, bazilari eskide kalan urunleri satiyorlar falan yazmış aklima takildi.Goldun sitesinden dslr kamera alan var mi memnunmusunuz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Uzak dur. Adamlar 1000 liralık ürünü, sitede 1500 lira olarak yazıyorlar sonra 500 tl indirip yaptık diyip milleti yiyorlar
  • Gold'dan alışveriş yaptım. Bir kere mouse almıştım bir sorun yaşamadım gelmesi uzun falanda sürmedi ama bazen ellerinde bulunmayan ürünleri internet sitelerinde var olarak gösteriyorlar diye okumuştum. Tek bilgim bu. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Calimaestro

Uzak dur. Adamlar 1000 liralık ürünü, sitede 1500 lira olarak yazıyorlar sonra 500 tl indirip yaptık diyip milleti yiyorlar

Hocam dslr olarak ucuz su an

• quote:

Orijinalden alıntı: Calimaestro

Uzak dur. Adamlar 1000 liralık ürünü, sitede 1500 lira olarak yazıyorlar sonra 500 tl indirip yaptık diyip milleti yiyorlar

Onu hangisi yapmıyor Vatan mağazası bile aynı %25 indirim yapıyorlar her hafta sonu anca piyasa fiyatlarını yakalıyorlar.
  • Arkadaslar bahsettigim dslr 600D 1300Tl şu an.Bulundugum ilde kacak getirtip satanlar var onlarda 1300-1400 diyorlar onla ugrasmak istemiyorum.Ekstra olarak 18-55 lens veriyorlar ki lens IS II modeli bicok yerde sabitleyici opmayan lenslemveriyorlar.8Gb kart ve cantada verince uygun geldi ama Goldda bazi yorumlarda kullanılmış urunleri satiyorlar deniliyorda alan arkadaslarin yorumlarii bekliyorum

• Gold eski bavulculardandır. Aldığınız ürünün canon garantili olduğundan emin olun gerekirse telefonla sorgulatın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Gold eski bavulculardandır. Aldığınız ürünün canon garantili olduğundan emin olun gerekirse telefonla sorgulatın.

Hocam canon euroasia mı dedim ama garantisi Ess Elektronik dedi.Ess elektronik yorumlarina baktim uyuk ihtimal sıkıntı yaşayacağım garanti konusunda ama euroasia garantili olupta fiyatı uygun bulamadim

• quote:

Orijinalden alıntı: fat304hh

quote:

Gold eski bavulculardandır. Aldığınız ürünün canon garantili olduğundan emin olun gerekirse telefonla sorgulatın.

Hocam canon euroasia mı dedim ama garantisi Ess Elektronik dedi.Ess elektronik yorumlarina baktim uyuk ihtimal sıkıntı yaşayacağım garanti konusunda ama euroasia garantili olupta fiyatı uygun bulamadim

Bulamazsın. Eurasia garantili olanlar Canon tarafından destek verilen ürünler. Diğerleri gray olarak geçen paralel ithalat ürünleri.

Elektronik üründe eğer yurt dışından alıp büyük karlar elde etmiyorsanız firma garantisi yoksa almak bana pek mantıklı gelmiyor. Hele ki Gold/metro elektronik grubundan alınan ürünlerde.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fat304hh

quote:

Bulamazsın. Eurasia garantili olanlar Canon tarafından destek verilen ürünler. Diğerleri gray olarak geçen paralel ithalat ürünleri.

Elektronik üründe eğer yurt dışından alıp büyük karlar elde etmiyorsanız firma garantisi yoksa almak bana pek mantıklı gelmiyor. Hele ki Gold/metro elektronik grubundan alınan ürünlerde.

Hocam sicak firsatlar kisminda gecen yil 1100liraymis i 18-55 IS II lens euroasia garantiliymis hic denk gelmez ki alacagim zaman zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.