Şimdi Ara

Golden diye aldım fakat cinsi nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
6.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cinsi nedir arkadaşlar sanırım golden ile başka bir cinsin çiftleşmesinden doğan bir cins.
     Golden diye aldım fakat cinsi nedir? Golden diye aldım fakat cinsi nedir?

• Goldenlerin tüyleri daha uzun ve koyu olur , sizin köpeginiz labrador olabilir bu arada çok tatlı
  • Ya anası ya danasi labradormus

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok güzel köpek merak etmeyin :)
  • Ya çok güzel

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlginiz için teşekkürler. Golden dediğim zaman insanlar "bu nasıl golden" , "golden kırması" ve benzeri söylemler söylediği için canım sıkıldı açıkçası o yüzden sizinle paylaşmak istedim. Köpeğimden memnunum akıllı bir köpek ve golden gibi aşırı tüylü olmaması da beni cezbetti açıkçası arkadaşlarımın goldenları var traş ediyorlar tüylerini zamanla biçimsiz çıktı vs.

Bir diğer sıkıntım ise işimin yoğunluğundan ufakken verdiğim otur, kalk, yat, hayır ve bekle gibi komutları unutması. İstanbul anadolu yakasında eğitim veren bir eğitici arıyorum bilginiz var mı?
  • Köpekler eğitimi 2 3 aylıkken daha kolay ögreniyorlar , öyle çok bi egitim almasına gerek yok bi tuvalet eğitimi birde pati vermeyi ögrense yeter bence . Genede siz bilirsiniz
  • Ankara olsa tanıdık eğitim verenler ama İstanbul hiç bilmiyorum bende,
    Caninizi Niye sıkyorsunuzki Sonucda o sizin arkadaşınız yakininiz artık, birilerinin iyi kötü yorum yapmasına şahsen hiç aldırış etmem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aldırış zaten etmiyorum fakat hayır dediğim zaman o beni aldırış etmeyince, çevrem korkan insanlar karşısında beni mahçup ediyor :)
  • Benim köpeğimin aynısı resmen. Sadece tüy rengi daha açık. Benimkinin annesi dachshund ama babasını bilmiyorum.:D

• Coffee'yi takip etmek isterseniz instagram adresi: @Coffeethepuppy

Ve bebeğim Dachshund&Beagle melezi imiş. ^^
  • Memymulio kullanıcısına yanıt
    Köpeğiniz çok güzel, sağlıklı ve mutlu bir ömrü olur umarım. Cİnsine gelince: Golden Retriever ve Labrador melezi duruyor, terim olarak Goldador diyebilirsiniz soranlara. O ne derlerse bu kez siz açıklamak zorunda kalacaksınız. Bence Golden Retriever deyip geçmeye devam edin.
  • labrador da golden gibi çok güzel bir ırk. huyları görünüşleri sevimlilikleri bakımından birçok noktaları ortak. yavru da çok güzel maşallah. güle güle büyütün :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.