Şimdi Ara

Golden mi Beagle mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar kopek almak istiyorum beagle ve golden arasında kaldim öğrenciyim ispartada evde kalıyorum 2 kopek hakkinda bilgi almak istiyorum + - leri nelerdir ev ortaminda bakilicak evin onu yesillik park var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ailenizle yaşamıyorsanız köpek almanızı önermem. Henüz çok başlangıçtasınız. Beagle ve golden mukayesesi olmaz. Beagle hiçbir şekilde öğrencinin evde bakabileceği bir köpek değildir. Aile de kolay kolay beagle'a apartman dairesinde bakamaz. Beagle şirin görünüyor ona aldanıyor insanlar. Elbet her köpeğin karakteri de önemli ama beagle'ın ırk özellikleri de belirleyicidir. Kusura bakmayın, köpekler sürüde yaşar. Evde 7-8 saat sizi bekleyecek bir köpek sorunlu köpek olur. Ergenlikle birlikte sorunları iyice belirginleşir. Anne babanızla yaşıyorsanız tamam ama aksi halde olmaz. Köpek yetiştirmiş biri olarak söylüyorum; vazgeçin. Kesinlikle olmaz. Bir okuyun anlarsınız

• quote:

Orijinalden alıntı: EaglesWing

Ailenizle yaşamıyorsanız köpek almanızı önermem. Henüz çok başlangıçtasınız. Beagle ve golden mukayesesi olmaz. Beagle hiçbir şekilde öğrencinin evde bakabileceği bir köpek değildir. Aile de kolay kolay beagle'a apartman dairesinde bakamaz. Beagle şirin görünüyor ona aldanıyor insanlar. Elbet her köpeğin karakteri de önemli ama beagle'ın ırk özellikleri de belirleyicidir. Kusura bakmayın, köpekler sürüde yaşar. Evde 7-8 saat sizi bekleyecek bir köpek sorunlu köpek olur. Ergenlikle birlikte sorunları iyice belirginleşir. Anne babanızla yaşıyorsanız tamam ama aksi halde olmaz. Köpek yetiştirmiş biri olarak söylüyorum; vazgeçin. Kesinlikle olmaz. Bir okuyun anlarsınız

Cevapiniz için teşekkür ederim bana arkasas olur diye düşünmüştüm yazdiklarinizdan sonra Fikrim degisti

• emre1040 E kullanıcısına yanıt
    Köpek almaktan vazgeçmeyin. Bir aile kurduğunuzda ya da ailenizle yaşamaya başladığınızda mutlaka edinin. O zamana kadar da bol bol okuyup kendiniz hazırlayın. Bu kadar fedakar ve aklı başında bir insan olarak çok iyi bir köpek yetiştirirsiniz. Sadece biraz zamana ve koşullara ihtiyacınız var. Doğru köpeği ve zamanı bulacağınızı düşünüyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Köpek almaktan vazgeçmeyin. Bir aile kurduğunuzda ya da ailenizle yaşamaya başladığınızda mutlaka edinin. O zamana kadar da bol bol okuyup kendiniz hazırlayın. Bu kadar fedakar ve aklı başında bir insan olarak çok iyi bir köpek yetiştirirsiniz. Sadece biraz zamana ve koşullara ihtiyacınız var. Doğru köpeği ve zamanı bulacağınızı düşünüyorum.

Yorumunuz icin tesekkur ederim umarim ilerde olur

• quote:

Ailenizle yaşamıyorsanız köpek almanızı önermem. Henüz çok başlangıçtasınız. Beagle ve golden mukayesesi olmaz. Beagle hiçbir şekilde öğrencinin evde bakabileceği bir köpek değildir. Aile de kolay kolay beagle'a apartman dairesinde bakamaz. Beagle şirin görünüyor ona aldanıyor insanlar. Elbet her köpeğin karakteri de önemli ama beagle'ın ırk özellikleri de belirleyicidir. Kusura bakmayın, köpekler sürüde yaşar. Evde 7-8 saat sizi bekleyecek bir köpek sorunlu köpek olur. Ergenlikle birlikte sorunları iyice belirginleşir. Anne babanızla yaşıyorsanız tamam ama aksi halde olmaz. Köpek yetiştirmiş biri olarak söylüyorum; vazgeçin. Kesinlikle olmaz. Bir okuyun anlarsınız

aynen
  • quote:

aynen

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.