Şimdi Ara

Golden retriever alıcamm yardım edinn

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1 aya kadar golden yavrusu sahiplenicem ilk 2 ay evde bakıcam fakat sonra bahçede bakıcam en çok çalınmasından korkuyorum lütfen yardım edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Golden Retrieverlar yabancılara karşı çok cana yakın, uysal ve uyumlu bir ırk olduğu için koruma ve bekçilik anlayışları çok yoktur bu yüzden çalınırken hırsıza çok zorluk çıkaracağını sanmıyorum.Eğitimle belki yabancılara karşı uzak olmayı ve havlamayı öğretebilirsin ama bu da onların o samimi, insan canlısı yapılarına biraz ters. Ama düzgün bir şekilde bahçeyi koruma altına alırsan çalınacağını sanmıyorum, bu sana bağlı köpeğe değil. Çalmak isteyen adam bahçeden her şeyi çalar bu köpekle alakalı değil. Alışma evresi olarak arada dışarda bırabilirsin ama bir yaşından önce tam anlamıyla bahçede kalmasın be yavrucak, biraz irileşsin büyüsün ki çalınması zorlaşsın en azından

• O zaman sen hangi köpeği önerirsin ama golden gibi sıcakkanlı ve eğitilmesi kolay

• Labrador Retriever, Border Collie(en zeki köpek ırkı diye biliniyor) bunlarda olabilir ama dediğim gibi bu köpekleride çalmak isteyen adam çalar, bu senin tutumunla ilgili, köpeğin ırkı cinsiyle çok alakalı değil. Sen dikkat eder gerek önlemleri alırsan çalınmaz !
  • Nasıl koruyabilirim ki onun içinde bişey söylesen

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    acil yardım dress
    16 yıl önce açıldı
    charım kayboldu yardım pls
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.