Şimdi Ara

Golden Retriever Sahiplenme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar dh.Birkaç gün önce bir köpek sahiplenmek amacıyla araştırmalara başladım ve bir golden retriever sahiplenme kararına vardım.Fakat birkaç sorum olacak.

1)Öğrenci olduğum için sabah 08:20 den akşam 16:30 a kadar evde olamam ve bu süre zarfında ev boşken köpek oyuncak , vb şeylerle oynayarak evde kalabilir mi?Okuldan döndüğümde gezdirme , oyun vb ihtiyaçlarını karşılarım.Tabi ki sabah çıkmadan mama ve su kabını doldurup çıkacağım.

2)Köpeklerin kendi dışkısını yediği ile alakalı bir şeyler okumuştum evde olmadığım süre zarfında bunu nasıl engelleyebilirim?

3)Köpek için bir balkonu ayıracağım , balkon camla kapalı , yatağı mama kabı vs şeyler orada olacak bu sorun olur mu?

4)Ve en başta gereken şey , köpeği almadan önce veterinere barınağa vb yerlere mi danışmalıyım yoksa pet shop'tan mı almalıyım

Yardımınız için şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sahiplenmeyin öncelikle golden gibi bir köpek o kadar uzun süre hergün evde tek basına durmaz psikolojisi bozulur duvarları kemirmeye kadar gider.

2- Köpekler kolay kolay kendi dışkılarını yemez eğer böyle bir şey olursa bunun altında baska sebepler vardır

3- Golden diyoruz balkon demişsiniz o güzelim hayvana balkon işkence olur egzersizi geçtim kafayı yer hayvan orda

4- Bunların hepsini golden beslediğim için yazıyorum ayrıca düzenli bakımı yapılmazsa goldenlar cidden çok tüy döker bakımı zordur bunu da göze alın

Köpeklere para vermeyin dolu köpek var sitelerde sahiplenin!

Son olarak da önce saatlerinizi ayarlayın hiç bi köpek o saatler arasında evde tek basına bırakılmamalı açlıktan ölür hayvan yazık günah tuvalet eğitimi de var bunun 3 güne sokağa gider o hayvan

Edit : Mama ve su kabını doldurup çıkarım yazmışsınız, Doldurup çıkın 2 dk sonra girin içeri o yemek kabında 1 tane mama kalmıs mı geriye kalan 8 saat ne yapacak bu hayvan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkant19 -- 14 Nisan 2016; 4:00:20 >

• kardeşim biraz daha bekle sahiplenme sakın. çok zorlanırsın o yaşam şartlarında.

ayrıca köpek balkonda bakılmaz yazık muhabbet kuşu değil bu. ayrıca üniversiteye gidene kadar ve ünide kendi evinde yaşamaya başlayıncaya kadar köpek almayı ertele.. bu sözlerimi tecrübemden söylüyorum bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheFutureSR

Selamlar dh.Birkaç gün önce bir köpek sahiplenmek amacıyla araştırmalara başladım ve bir golden retriever sahiplenme kararına vardım.Fakat birkaç sorum olacak.

1)Öğrenci olduğum için sabah 08:20 den akşam 16:30 a kadar evde olamam ve bu süre zarfında ev boşken köpek oyuncak , vb şeylerle oynayarak evde kalabilir mi?Okuldan döndüğümde gezdirme , oyun vb ihtiyaçlarını karşılarım.Tabi ki sabah çıkmadan mama ve su kabını doldurup çıkacağım.

2)Köpeklerin kendi dışkısını yediği ile alakalı bir şeyler okumuştum evde olmadığım süre zarfında bunu nasıl engelleyebilirim?

3)Köpek için bir balkonu ayıracağım , balkon camla kapalı , yatağı mama kabı vs şeyler orada olacak bu sorun olur mu?

4)Ve en başta gereken şey , köpeği almadan önce veterinere barınağa vb yerlere mi danışmalıyım yoksa pet shop'tan mı almalıyım

Yardımınız için şimdiden teşekkürler

alma kardeş alma! şartların müsait değil. balkon diyorsun vs vs. zaten öğrenci adam mışsın, bakmayacağın, yada onunla eğlenmeyeceğin köpeği sırf haftasonları için mi alıyorsun ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.