Bildirim
GoldMAster Android navigasyon NAV-725 (Önemli duyuru))
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
TMC sisteminin paralısı/abonelik gerektirenide mi varmış yahu?
Ben de o TMC modülü için bir kez para ödeyip kurtuluyoruz sanmıştım. Şaşırdım doğrusu. -
PND cihazınıza aldığınız aparatta ömürboyu lisanslı olarak satın alıyorsunuz.Android yazılım için paralı Sanırım yıllık lisans satın alınması gerekecek. -
RDS versiyonlarda GoldMaster TMC alıcısı alarak Ömür Boyu lisans satın almış oluyorsunuz. Fakat Online version için yıllık lisanslar satın almanız gerekli, üzerinde TMC alıcısı da dahil GoldMaster D-6040 NAV gibi modellerinde ise yine yıllık satın almanız gereklidir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldMasterTekSer -- 18 Eylül 2012; 18:07:27 > -
quote:
Orijinalden alıntı: atalay.y
RDS versiyonlarda GoldMaster TMC alıcısı alarak Ömür Boyu lisans satın almış oluyorsunuz. Fakat Online version için yıllık lisanslar satın almanız gerekli, üzerinde TMC alıcısıda dahil GoldMaster D-6040 NAV gibi modellerinde ise yine yıllık satın almanız gereklidir.
online için yıllık lisans fiatı nekadar olacak? -
14,95 USD olarak sistemde görünmekte.....
-
bilgi için teşekkürler -
Yahu 1 kişi yokmu bu müthiş satılan cihazı alan ? Biride gelsin şusu iyi busu iyi,online trafik şöyle desin. Nerde bu alanlar kapı arkasındalarmı ? -
Diğer markalarında online version (online trafik) kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyoruz. Sanırım bunlarda mobil operatörlerin data hattı ve modemi olması lazım bunun için. Şu an bu hizmeti GoldMAster ve Next cihazlarda veriyor galiba.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertanx -- 18 Eylül 2012; 19:51:13 > -
quote:
Orijinalden alıntı: ertanx
Diğer markalarında online version (online trafik) kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyoruz. Sanırım bunlarda mobil operatörlerin data hattı ve modemi olması lazım bunun için. Şu an bu hizmeti GoldMAster ve Next cihazlarda veriyor galiba.
Diğer markalarınkinin kendi alanlarında yazılması daha uygun olur,sonra sorun olur konularda başka markalar -
Ekran görünümü buna benzeyecek herhalde
-
Merhaba, Cihazı almış olan veya alacak olanlarla deneyimlerimi paylaşayım.
Cihaz aşağıdaki sorunlar dışında özellikleri iyidir.
1.Dokunmatik ekranı hassas değildir kullanışı zorlaştırmakta.
2.Kontağı açınca uyanma veya kapatınca uyuma özelliği yoktur. Bu bence harici navigasyon lar da olmazsa olmaz özelliktir.
3.Şarj girişi araç sarsıldıkça temas etmeye biliyor.
4.Cam askı aparatından seyahat halinde çok sinir bozucu gıcırtılar gelmekte.
5.Cihaz o kadar çok ağırki büyük olduğundan da olabilir . Askı aparatın da uzun süre dik kalamıyor bir tümsek veya sarsıntılı yolda başını eğmekte.
6.Cihaz keyfi olarak nadirende olsa gps uydusunu bulamayabiliyor. Defalarca resetten sonra gelmekte.
7.Arızalandığında servise bırakırsanız sürekli olarak durumunu sorun çünkü servis cihazınız hazır olsa bile sizi aramıyor. -
Alınmasını gerektiren bişiy kalmamış
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: gps.navigation
Alınmasını gerektiren bişiy kalmamış
Niye ki? Bizim ev çok cereyanlı. Kapıların çarpmasını önlemek için altına sıkıştırmaya uygun olabilir diye düşünüyorum. -
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim araçta da takoz ve çekme halatı yoktu. İdeal olabilir
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X