İyi akşamlar arkadaşlar.Sizlerden uydu alıcısı için yardım istiyorum. Yeni taşındım ve uydu almam gerekiyor.Daha önce oturduğum yerde merkezi yayın olduğu için uydu cihazı vb.şeylere gerek kalmıyordu. Dreambox ve benzeri pahalı cihazları istemiyorum.Onlarla uğraşmak için zaman ayırmak istemediğimden ailemin izleyebileceği sıradan bir uydu alıcısı arıyorum.Türksat yayınları olması yeterli.Hem salon hemde oda için 2 adet cihaz almak istiyorum.Çift çıkışlı 2 LNB ile bağlayarak izlemeyi düşünüyorum.Kısa bir araştırmanın ardından Goldmaster Sat-7200 Fta modelini buldum.Odaya bağlayacağım alıcıyı PC deki TV kartıma bağlayabilirmiyim bunuda merak ediyorum.İllaki dijital kartmı olması gerekiyor.Bendeki sanırım Avermedianın 203 serisi PCI bağlantılı modeliydi (Kullandığım kartın fotosunuda ekledim.).Belirttiğim model alıcıyı önerirmisiniz yoksa daha farklı cihazlaramı yönelmeliyim.Ayrıca 60 cmlik 2 çanak almam yeterli gelir mi?Yaklaşık 3 haftadır TV izleyemiyorum :( Artık bir an önce almam gerekiyor. Yardımlarınız için şimdiden hepinize teşekkürler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme