Şimdi Ara

Goldmaster MP4-411 tavsiyeleriniz ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.pratikev.com/fractalv33/pratikEv/pages/viewProduct.jsp?pTopCategoryId=3009&pCategoryId=3354&pSubCategoryId=3354&pBrandId=114787&pInstanceId=469349

Ürün bu. Bunu almak istiyorum ancak görüntü kalitesi hakkında bilgi edinmek istiyorum. Kullanan arkadaşlar yazabilirler mi nasıldır nedir? Ses ve görüntü olayı ve dayanıklılık iyi midir? Özelliklerine göre fiyatı gayet uygun geldi bana. 2 yıl da garantisi var (çakma değil). Ayrıca 2 GB hafıza. Bu durumda niye bu kadar ucuz? Ya da bana mı öyle geldi?

Forumda aradım taradım ama tam anlamıyla sorularıma cvplar bulamadım.

Bir de bunun dışında bana xvid kodlu .avi containerlı videoları oynatabileceğim, kaliteli bir mp3-video player tavsiye eder misiniz? Uçuk birşey olmasın maksimum 250 Ytl. Benim telefonda bile xvid yazılımı ile video izlenebildiğine göre bu mp4lerde daha iyi film-video izleme imkanına sahip olsak gerek?

Yardımcı olacaklara teşekkürler..

• Linkte ki cihaz'ın modelin den bir çok değişik markalar da ürün var piyasa da.. minton'un bile bu model cihazı var.. hatta tahtakale de aynı modelin sony baskılı olanları bile var;fiyatları daha ucuz 80-90 ytl arası satılıyor..
    Bu cihaz cep telefonunun divx player'ın dan iyi avi oynatmaz.. örneğin N73'e divx player yazılımı yüklesen..çok daha kaliteli sonuç alırsın.. Kaliteli video seyretmek istiyorsan en azından creative zen 4gb gibi bir global marka almalısın.. Biraz pahallı da olsa taksitle kaliteli bir ürün al derim..

Not:forum da bir arkadaş zen 4gb player'ı 205 ytl'ye satıyor..http://forum.donanimhaber.com/m_21995865/mpage_1/key_//tm.htm#21995865

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 20 Mart 2008; 20:57:19 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.