Şimdi Ara

GOLDMASTER MP4-594 sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar goldmaster mp4-594 aldım bugün teknosadan şarja taktım içine attım müzikleri
    bastığımda liste güncelleniyor dolmaya başladı ama takıldı kaldı ekranda kapatamıyorum
    arkaya reset diye bi şey koymuşlar içi boş bi delik yani yada ben kapatamadım ordan
    bilen biri varsa yardım edebilir mi

• reset tuşuna basıp resetledikten sonra bilgisayara takıp biçimlendir, biçimlendirdikten sonra müzikleri tekrar at içine, çalışırsa sorun yoktur. muhtemelen müzikleri atarken virüs falan bulaşmıştır. o yüzden biçimlendirme yaparken dikkat et bilgisayarında virüs olmadığından emin ol. baktın sorun çözülmedi hemen servise gönder

• Merhabaaaa bnde goldmaster mp4 594 var. ama dosyaya ulaşamıyorum yani bilgisayarda usb tanınmıyor... 3 hafta önce kapandı mp4'üm bir daha açamadım bilgisayara bağladım olmadı servise verdim ve 3 gün önce geldii bu seferde bilgisayara usb ile bağladığımda şarj oluyor ama dosyası açılmıyor.. LÜTFEN YARDIMCI OLUNN !!! (şey bide windows sürümü tanımıyor olabilir diyor ama daha önce şarkı yükledimm)

• Arkadaşlar merhaba;

Ben de bu mp4'ten almayı düşünüyorum ancak ses kalitesi hakkında kuşkularım var. Ses kalitesi iyi midir bu konuda bilgi verebilirseniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.