Şimdi Ara

Goldmaster Nav 514 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
13.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: F2O0C0U9S

quote:

Orijinalden alıntı: GoldMasterTekSer

Merhabalar,

http://www.youtube.com/watch?v=oeFkQvPyoaE&feature=youtu.be sitesinden güncelleme adımları ile ilgili videoyu izleyebilirsiniz.

Eğer telefon desteği gerekirse 0212 540 0 550

Teşekkürler

arkadaslar oncelikle iyi forumlar diliyorum

bende bugun goldmaster nav 514 almıs bulunmaktayım fakat nasıl acacagımı bilemiyorum ne yapmam lazım acmadan once yapmam gerekn onmli birsey varmı acaba bilgilendirirseniz cok memnun olurum

yaptıgım ilk işlem pc ye usb ile bagladım mor bi ekranda navigasyon falan yazdı sonra beyaz ekran geldi ve hic bisi cıkmadı acma dugmesinede bastım acılmadı ne yapmam gerekiyor

ŞANSIMA TÜKÜREYİM YA SON KALAN CİHAZI KENDİM ACTIM KUTUSUNU HERSEYİNİ EVE GELİNCE ODA BOZUK CIKTI YARIN BİREBİR DEGİSİM YAPACAGIM YAA OFFF

• quote:

quote:

Merhabalar,

http://www.youtube.com/watch?v=oeFkQvPyoaE&feature=youtu.be sitesinden güncelleme adımları ile ilgili videoyu izleyebilirsiniz.

Teşekkürler

bende bugun goldmaster nav 514 almıs bulunmaktayım fakat nasıl acacagımı bilemiyorum ne yapmam lazım acmadan once yapmam gerekn onmli birsey varmı acaba bilgilendirirseniz cok memnun olurum

yaptıgım ilk işlem pc ye usb ile bagladım mor bi ekranda navigasyon falan yazdı sonra beyaz ekran geldi ve hic bisi cıkmadı acma dugmesinede bastım acılmadı ne yapmam gerekiyor

Cihazı ilk kullanımdan önce en az 2 saat şarj edilmesi gerekmektedir. probleminiz cihazın hiç şarjı yokken açılmaya çalışmasından kaynaklanmaktadır.

• quote:

quote:

quote:

Merhabalar,

Teşekkürler

Cihazı ilk kullanımdan önce en az 2 saat şarj edilmesi gerekmektedir. probleminiz cihazın hiç şarjı yokken açılmaya çalışmasından kaynaklanmaktadır.

sağolun bilgi icin birebir degisim yaptırdım 268 tl aldım 4 yıl oldu garantisi birebire degisim garantili :D

• Merhaba iyi akşamlar dilerim arkadaşlar nav 514 üm var fakat bulunduğum yerden başka bir uere gitmek istediğimde daha önce cihazın varmış olduğu başka bir noktada takılı kalmış olması gibi bir sorun var bulunduğu konumun güncel olmaması ve kendi konumunu belirleyememesi ve gps sinyalini bulamaması gibi bir sorunum var siz ne yapmamı önerirsiniz acaba ne yapsam düzelir. Teşekkür ederim şimdiden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.