Şimdi Ara

Goldplay Gp-1007 inceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • baktımda bu fiyatlardaki mp3 leri hiç inceleyen olmamış okuldan bi arkadaşıma hakmar ekpressden 20 tl aldırmıştım 1 tanede kendine almış oda hala sorunsuz kullanıyor.
    gelelim bu cihaz nasıl birşey
     Goldplay Gp-1007 inceleme
    unutmadan hatırlatma yapim aynı markanın müzik değiştirme jostick tuşu altta olan var sakın onlardan almayın kullanırken zorlanırsınız bendeki yukarda gayetde kolay
    + larına gelelim
    -şarj derdi yok bazısı için kötü olabilir ama 1 pille beni 1 haftadan daha uzun süre idare ettiği için,yada çok kullanıyorsanız alırsınız kalitelisinden şarjı pil
    -ses kalitesi gayet güzel kendi çapında çoğu mp3ü fark atar helede şu anda o satılan 10 tl lik shuffle çakmalarını her halikarda sollar
    -ekranın rengini değiştirebiliyorsunuz(sarı,yeşil,kırmızı filan)ben hep kendi rengi kırmızı diye kırmızıda kullanıyorum
    -e-book,telefon rehberi,ses kaydı yapabiliyor
    -küçükde olsa ekranı var
    -şaşırtıcıda olsa fm radyosu var ve fm den kayıt alabiliyorsunuz
    -kilit tuşu var
    -kendinden usb li
    -2 gb kendi hafızası var bana yetiyorda artıyor bile

- lere gelicek olursak
    -içinden çıkan kulaklığı direk çöpe atın hiç bi işe yaramıyor çok az ses veriyor
    -bu tam eksi olmasada 2 yıl oldu alalı rengi soldu ve jostick tuşunun geri gitmesi biraz bastırmayınca algılamıyor ama diğer tuşlarda sorun yok

sonuç:20 tl bu kadar özellik ve bu kadar uzun süre dayanan bir mp3 almamıştım halada kullanıyorum.kulaklık olarak kaliteli bir kulaklık kullanın o zman müzikden zevk alırsınız.

merak ettikleriniz vs varsa sorabilirsiniz

• İleri geri sarma ne kadar hızlı acaba. 40 dakikalık bir mp3 de 20. dakikaya kolyaca ulasabilirmiyim yoksa cogu mp3 calarda oldugu gibi istedigimiz süreye kolayca gidemiyormuyuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: piratex

İleri geri sarma ne kadar hızlı acaba. 40 dakikalık bir mp3 de 20. dakikaya kolyaca ulasabilirmiyim yoksa cogu mp3 calarda oldugu gibi istedigimiz süreye kolayca gidemiyormuyuz.

bazen yanlışlıkla şarkı değiştirmesini saymaksak evet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nerelerden bulabilirim bu mp3'ü
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.