quote:Orijinalden alıntı: GoldPunch quote:Orijinalden alıntı: gfbekir ben de liseliyim ben de root admin olmak istiyorum bu arada sevindim hayirli olsun gp, ps bolumunde sipahi hocamizi yalniz birakma Tesekkurler. yaş nasıl 19? benim yaşım 20, benle msn'de konuşurken abi abi diyordun?
quote:Orijinalden alıntı: Dark Tranquillity quote:Orijinalden alıntı: Haykıran Bıngıldak Hayırlı olsun. Ben de İstanbul da yaşasam başvurucaktım da malesef Adanalıyız Adam İzmirde yasiyor ve su an servisle evinin onunden gectim Evleri nasıl? Rds ve numan koruyolarmış evi.Öyle diyollar.
quote:Orijinalden alıntı: can_11 quote:Orijinalden alıntı: Dark Tranquillity quote:Orijinalden alıntı: Haykıran Bıngıldak Hayırlı olsun. Ben de İstanbul da yaşasam başvurucaktım da malesef Adanalıyız Adam İzmirde yasiyor ve su an servisle evinin onunden gectim Evleri nasıl? Rds ve numan koruyolarmış evi.Öyle diyollar. Kodamanların oturduğu bi site havuzlu mavuzlu. Her gün okula giderken BMW'ler Mercedesler çıkıyor oradan
quote:Orijinalden alıntı: Dark Tranquillity quote:Orijinalden alıntı: can_11 quote:Orijinalden alıntı: Dark Tranquillity quote:Orijinalden alıntı: Haykıran Bıngıldak Hayırlı olsun. Ben de İstanbul da yaşasam başvurucaktım da malesef Adanalıyız Adam İzmirde yasiyor ve su an servisle evinin onunden gectim Evleri nasıl? Rds ve numan koruyolarmış evi.Öyle diyollar. Kodamanların oturduğu bi site havuzlu mavuzlu. Her gün okula giderken BMW'ler Mercedesler çıkıyor oradan Zengin adamlar bunların evine niye geldiği anlaşıldı.