Şimdi Ara

Golf 1.2 TSI DSG vs Peugeot 308 Dizel Otomatik (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • dsg sorununu hallettimi vw
  • quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

quote:

Orijinalden alıntı: nongrata

quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

size Toyota auris 1.6 benzinli cvt tavsiye ederim

garanti süresi 2 yıl olan arıza riski yüksek bir vosvos araç ya da kasa değiştirecek pejo araç tavsiye etmiyorum.

Üstad 1 tane çocuk var zaten Auris'in bagajı(353) çok küçük en azından Golf kadar bagaj olmalı(380), o zaman Sedan demeyin ufak tefek biriyim içinde kayboluyorum:)

Neden sedan demeyelim?

kompakt sedanlar ile kompakt hb ler arasında devasa bir fark mı var

sen aracın ön tarafında oturuyorsun atıyorum Corolla da kaybolursan auris de de kaybolursun kendini böyle şeylerle kısıtlama

ayrıca 353 litre bagaj ile 380 litre bagaj arasında da bahsettiğin gibi seni rahatlatıcak ek bir fark yok.

otomobillerde öncelik 20-30 litre bagaj alanı farkı değildir

ben sana en uygun aracı söyledim gidip incelemesi senden. dsg sıkntıları bitmiştir şeklinde açıklama gelmeden vosvos almak risk

üstelik 2 yıl ek garanti için bile para ödüyorsun .bugün Hyundai bile 5 sene garanti veriyor.

neticede klavye başında otomobil alınmaz

Doğrudur üstad, klavye başında çok uygun gelen araç içine binince hiçte öyle gelmiyor.

• Orjinal lpg li garantili civic düşünmez misiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akorkmaz11

Orjinal lpg li garantili civic düşünmez misiniz?

Sedan benim için büyük kardeş, Civic HB'nin otomatiği olsa kaçırmam
  • Gecen sene ayni ikilemde kalip dizel 308 aldim. Bence biraz bekleyin. 308 yeni kasasi ile cok iddiali geliyor. Yeni gelistirilen tam otomatik aisin sanziman ile hem kafaniz rahat olur hemde Golf'ten ekonomik ve performansli araca binmis olursunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaman06

Gecen sene ayni ikilemde kalip dizel 308 aldim. Bence biraz bekleyin. 308 yeni kasasi ile cok iddiali geliyor. Yeni gelistirilen tam otomatik aisin sanziman ile hem kafaniz rahat olur hemde Golf'ten ekonomik ve performansli araca binmis olursunuz.
    Aynen öyle, 308 fiyat/performans olarak daha iyi bir seçenek bencede :)
  • 5 Sene binnerim diyorsanız kesinlikle toyota diyorum. Pejolar ve VW lere göre kat ve kat sorunsuz bir araç. Bakımını zamanıında yaptır 5 sene keyifle bin. 100000 de toyota auris aldım şuan 130000 de tık demedi araç titiz kullanmamama rağmen.
  • seat leon 1,6 tdı dsg neden düşünmüyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: arificlek

seat leon 1,6 tdı dsg neden düşünmüyorsun?

İnceledim, hoşuma gitmedi üstad.
  • quote:

Orijinalden alıntı: medicccc

5 Sene binnerim diyorsanız kesinlikle toyota diyorum. Pejolar ve VW lere göre kat ve kat sorunsuz bir araç. Bakımını zamanıında yaptır 5 sene keyifle bin. 100000 de toyota auris aldım şuan 130000 de tık demedi araç titiz kullanmamama rağmen.

Evet uzun süreli sorunsuzluk için Japon almak gerekiyormuş...
  • C4 al.
  • quote:

Arkadaşlar;
    Engelli indirimi ile 0 km araç alacağım, uzun zamandır araştırıyorum, yılda en fazla 10-15 bin km yapacağım için dizele fazla para vermek mantıklı değil, hız meraklısı değilim, genelde şehiriçinde normal tempoda araç kullanacağım senede bir uzun yol yapacağım, 5-6 sene beni üzmeyecek, satarken minumum derecede değer kaybedecek bir araç bakıyorum neredeyse her yol Golf'e çıkıyor ancak Golf 1.2 TSI DSG + Sürüş Paketi engelli indirimi ile 42.193 TL, Peugeot 308 Dizel Otomatik(full) indirimle 43.536 TL, bu durumda hangisini almak daha mantıklı? şuan kullandığım araç+nakit param aşağı yukarı bu kadar ediyor, krediye girmek istemiyorum.
    Çok daha az yakacak dizel araç varken benzinli Golf almak mantıklı mı bilmiyorum?
    Teşekkürler

Ankara Tek Oto'yu aradım Peugeot 308 full donanımlı araç için 57000 olur dedi, sanırım bizzat gidip pazarlık yapsam daha da düşebilir...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: medicccc

5 Sene binnerim diyorsanız kesinlikle toyota diyorum. Pejolar ve VW lere göre kat ve kat sorunsuz bir araç. Bakımını zamanıında yaptır 5 sene keyifle bin. 100000 de toyota auris aldım şuan 130000 de tık demedi araç titiz kullanmamama rağmen.

Evet uzun süreli sorunsuzluk için Japon almak gerekiyormuş...

Tamam sorunsuzluk Japon araçları ancak düzgün kullanılmış hor kullanılmamış araçlarada haksızlık ediyorsunuz. Sanki bütün araçlar 5 yıldan sonra dökülüyor havası vermeyin lütfen. Benim aracım 306 1.8 16v 2. sahibinden aldım kendisi 30.000 km'de iken almış 180.000 km kullanmış 210.000 km'de iken ben aldım şuan aracım 250.000 km'de maşallah hiçbir sorunu yok düzgün kullanılan bakımları aksatılmayan araç 400.000 km'de görür 500.000 km'de kapak açmadan.
    saygılarımla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.