Sizce şu aracın fiyatı normal mi piyasasına göre? (manuel arıyorum fakat bu denk geldiği için örnek olarak bunu sordum)
benim arkadasta var 2009 model 1.6 midline modeli 54 bindeydi 28 demiştim 31 demişti hadi ordan demiştim bende kendisine :) zaten 32 ye kendisi almıştı arabayı şimdi 2009 da alınan arabalar 5 sene sonra 35-36lara satılıyor, bu nasıl iş ya
1.4 140ps motorların keyifli olduğunu herkes vurguluyor, spor bi motora göre ekonomikmiş. Ama fiyatları böyle devam ederse 1.6 alıp tüp taktırmayı düşünüyorum. Bi de bayram yüzünden fiyatlar böyle sanırım belki bayramdan sonra fiyatlar düzelir.
ben açıkça söylim düzelmez, bu vw sahipleri hele.. başka marka modele yönelin bence golf gereksiz pahalı
30 bin civarından golften güzel araç daha doğrusu çok içime sinen araç bulamadım. O yüzden golf dedim ama evet satıcılar fiyatları gereksiz şişirmiş
quote:
Orijinalden alıntı: gazozvar
Ben Auris derim, saydığın diğer arabalar sanayiden çıkmaz. Aurisde insanı şaşırtan hoş sürprizler var, mesela beklenmedik anlarda beklenmedik şekilde hızlanıyor, sanki gizli beygirler var gibi. Git al bin sür gez.
Yaşımdan dolayı heralde aile arabası istemiyorum fazla. Auris pek genç işi gelmiyor bana ama denemek lazım dediğin gibi
quote:
Orijinalden alıntı: The Schuey
@Malvo
Rağbet olmasıyla pek ilgisi yok aslında hemen hemen tüm marka ve modelde suni bir şişkinlik var yaklaşık 1 senedir ve her geçen gün de artıyor. Biraz araştırmayla 34'e Midline falan bulunabilir kış aylarında.
Ekim 15-20 arasında düşünüyoruz. Artık şansımıza inşallah fiyatlar uygun olur.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme