Şimdi Ara

Golf 6 1.6 TDI Veya Astra 1.3 cdti arasında kaldım yorumlarınızı bekliyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: HondAta

Valla her konuda golf 6 her türlü üstün , astra'ya bakmazdım bile.

Bir an durdum gözümü ovaladım, tekrar baktım doğruymuş.
    Sanırım ilk kez size hak vericeğim.
  • quote:

Bence her konuda cıvıc üstün ben olsam cıvıc alırdım.
    capon olsunda çamurdan olsun.

Şaka bir yana motor olarak 1.6tdi daha iyi neredeyse aynı yakar ama golf daha performanslı
    Görünüş olarakta bence j kasa astra golf 6 ve 7 den daha güzel duruyor.
    Oylama yapsak bu yönde çıkar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stanislav Petrov -- 1 Haziran 2013; 10:02:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ideazon

Arkadaşlar öncelikle iki araç içinde bütçem yetiyor ve ikisinide ikinci el alıcam....Fakat arada kalıyorum sebepleri

Golf : Yeni kasası cıkmış olmasından dolayı golf 6 aşırı derecede çok satılık var ve ilerliyen aylarda daha çok fiyatı düşeceğine inanmam.

Astra : Yeni kasa olduğu için sorun yok tek merakım motorun performansı

Golf 6 1.6 tdi kullanan ve astra kullanan arkadaşlar yorum yapabilirse sevinirim.....

Usta bu forumda golf ile herhangi bir arabayı kıyaslama sorusunda bariz bir şekilde golf üstün çıkar , Bence onun yerine iki arabayı da kullanmanızı öneririm , Ve bir sene kadar astra 1.4 turbo kullandım cidden arabayı kullanması çok güzel ve rahat. Araba kullanırken yorulmuyorsun. Eski kasadansa yeni astrayı öneririm.
    Hayırlısı inşallah , Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: sky43

astra 1.3 cdti 2 yıl kullanmış birisi olarak sadee motoru göz önüne alarak konuşuyorum golf tdi alın derim 1.3 cdti insanı hakkaten yoruyor

aynen katılıyorum.
    1.3 cdti den sonra 1.6 tdi sanki iki kat güçlü gibi geliyor. Dizellerin genel olarak ilk gaz tepkisi ağırdır. düşük hacim yani 1248cc lik dizelde bu sorun çok daha net. Misal 2.5 tdi transporter daha ağır olmasına ve verileri haliyle daha kötü olmasına rağmen 1.3 cdti den çok daha rahat kullanım sunuyor.
    opel 1.3 cdti b sınıfı motoru bence. Corsada yeterli gelirken, astrada çok zorlanıyor. Misal punto 1.3 multijetin kullanımında sorun boyutunda sıkıntı yok. ancak bravo da 1.3 multijet olsa kimse almazdı gibi...
    opel firmasının motor çeşitliliği sunamaması tüketicinin sorunu değildir. tercih edilmemesi gerekir.
    daha hafifi asta h yi, 2 sene 30.000 km kullanmış biri olarak motor olarak 1.6 dizel almanızı öneririm. 1.6 tdci,tdi,hdi,multijet hangisi olursa fark etmez...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oquzdag -- 1 Haziran 2013; 10:58:07 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Daha hafif, 16" jant bulunan ve 6 ileri Astra H Classic 3 CDTI kullanıyorum.
    Bu motor bu kasayı ancak taşıyor.
    O kadar para verip dizel araç alıcak olsam Astra J'yi listeme sokmazdım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Performans meraklısı biriyseniz 1.3 dizel Astra tatmin etmez. Astra yı sadece dizel olarak düşünüyorsanız eleyin.

Yılda yapacağınız km önemli. 0-15 bin arası km yapacaksanız 1.4T Astra, 15bin-+... km yapacaksanız Golf 6 1.6 TDI.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ideazon

Arkadaşlar öncelikle iki araç içinde bütçem yetiyor ve ikisinide ikinci el alıcam....Fakat arada kalıyorum sebepleri

Golf : Yeni kasası cıkmış olmasından dolayı golf 6 aşırı derecede çok satılık var ve ilerliyen aylarda daha çok fiyatı düşeceğine inanmam.

Astra : Yeni kasa olduğu için sorun yok tek merakım motorun performansı

Golf 6 1.6 tdi kullanan ve astra kullanan arkadaşlar yorum yapabilirse sevinirim.....

golf hocam ya, ne astrası...zaten iki aracında içine bindiğin an kontağı çevirmeden kararını golf ten yana kullanırsın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tourneo

quote:

Bence her konuda cıvıc üstün ben olsam cıvıc alırdım.
    capon olsunda çamurdan olsun.

Şaka bir yana motor olarak 1.6tdi daha iyi neredeyse aynı yakar ama golf daha performanslı
    Görünüş olarakta bence j kasa astra golf 6 ve 7 den daha güzel duruyor.
    Oylama yapsak bu yönde çıkar

En büyük sorun ve kararsızlığım bu aslında astranın yeni kasa olması sürekli kafamı o tarafa yönlendiriyor ... golf 6 kasa olucak olması ve yeni kasasının cıkması en büyük sorunum

• Tasarim onemli ise astra performans onemli ise golf alin ama golfun yaninda da astra cok albenili duruyor zor secim valla

• astra mantıklı gözüküyor. sonuçta hız yapmayacaksanız astra uygundur. afl far bile almak için yeterli derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atmosferik 8000rpm -- 1 Haziran 2013; 16:29:37 >
  • Astra mi 1.3 dizel e asla bulasmam j kasa kagni gibi dizelde performans ekonomi istiyorsan 1.6 dizelden sasma ben guc performans istiyorum 1.4 tsi golf 7 alcam hersey ekonomi degil sollarken anlarsiniz bunu eger astra alirsanİz

• quote:

Orijinalden alıntı: emre_81

Astra mi 1.3 dizel e asla bulasmam j kasa kagni gibi dizelde performans ekonomi istiyorsan 1.6 dizelden sasma ben guc performans istiyorum 1.4 tsi golf 7 alcam hersey ekonomi degil sollarken anlarsiniz bunu eger astra alirsanİz

Sollama konusuna gelince bitek yazları tatil için uzun yol yapıorum yoksa istanbul iş güc kafamızı kaldıramıyoruz :D
  • Güncel....
  • quote:

ya tasarım
    tasarım olarak golfe anca astranın bokunu yemek düşer tıpkı diğer c sınıfı araçlar gibi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anro

quote:

Bir an durdum gözümü ovaladım, tekrar baktım doğruymuş.
    Sanırım ilk kez size hak vericeğim.

bence şaşırmayın arkadaşın bu aralar anti vw de çok anti opelliği ağır basıyor. bu bir çok konuda görüldü.

• Ciddi anlamda ASTRA ağır basmaya başladı 1.3cdti kullanan arkadaşlardan daha cok yorum bekliyorum....
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.