Şimdi Ara

GOLF 6 YEDEK ANAHTAR KAYIP VE SERVIS SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yaklasik 1hafta evvel aracimin yedek anahtari kayip oldu.derhal servise gidip kaskonun bozulmasini hice sayarak dosya actirdim.arac bir gun ve gece serviste kaldi.ertesi gun servisten aradilar ve aracin kayip olan anahtarin ecu dan silindigini ve kullanilan anahtarin da immo sunun degistigini ve siparis edilecek anahtarin da 15 gun sonra gelecegini soylediler.bir sonra ki gun kayip olan anahtar kizimin okul daki dolabindandan cikti.hemen servisi arayip siparisin iptal edilmesini rica ettim.ancak servis bana"anahtarin almanyadan yola ciktigini ve siparisin iptali"olmayacagini soylediler.buraya kadar hersey normal.daha sonra dogus'u aradim ve anahtarin gebze lojistik biriminden yetkili servise yola ciktigini soylediler.siparis no yok.siparis kodu yok.siparis tarihi yok.hicbir sey yok.dosya acilali iki gun olmasina ragmen yazismalar sonuclaniyo
    Siparis geciliyo,almanya vw okeyliyo,uretim yapiliyo ve yola cikip istanbula geliyo.
    Bu ne hiz bu ne gorev aski.tabii ki tahmin edersiniz ki anahtarin siparisi daha yok.
    Kimse bir sey soylemiyor.tek soylenen siparis gecildikten sonra iptal olmaz.
    Sizce ben anahtarin istanbul a geldigine sevineyim mi.
    Siparisin gecilmedigine ve kasko parayi servise odeyene kadar kapora olarak 450 tl yi ben verdim
    Ona mi uzuleyim bilemedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• anahtarın birebir aynısını anahtarcıdan 250 tl karşılığında yaptırabilirdim (uds'li golf 6 için) hemde 30 dakika içinde hazır oluyor. Anahtarı serviste yaptırdığında almanyadan geleceği bilgiside doğrudur.
  • hiç budar zahmete girmeseydin oto anahtarcı da 250 tl ye yapardık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selim tezcan -- 8 Şubat 2015; 16:53:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.